Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: Re:
To dlaczego wspierasz tych co mają za nic komstytucje tego kraju. Polska bez prawa to już nie Polska.
Re:
Tak nasz polski rząd nas oszukujący. 500+ na każde dziecko, 8000 tys da się , niższy wiek emerytalny i te same emerytury co przy 67.
Re:
Mówisz o tej pani co wywija hołubce w stroju stewardesy na sdm. A może chodzi o tą panią ktora od roku nie ma własnego zdania. Nie to pewnie ta pani ktora przez rok dokonała tylu wielkich rzeczy-uczestniczyła w zebraniu koła kobiet wiejskich. O reszcie trudno coś powiedzieć oprócz tego że notoryczni kłamcy.
W obronie TK
Boję się obecnego rządu. Ci ludzie są jak z matrycy lat 50. Odliczam dni do następnych wyborów. Cieszę się, że dużo ludzi ma dosyć obłędu JK i jego drużyny.
Gdy grali hymn dla naszych olimpijczyków brakowało mi Apelu..... Za chwilę początek roku szkolnego. W każdej szkole Apel pana ministra M. Dobra zmiana! W każdym mieście były wystawione księgi kondolencyjne po "zamachu". Przed każdym urzędem tak jak w Warszawie trzeba postawić krzyż i pomnik LK (podpowiedź dla pana ministra M i prezesa JK). Czas zapisywać się do jedynej słusznej partii ( historia kołem się toczy). Za 5 stówek dziękuję, ale wybaczcie, taka tania nie jestem. Duszy nie sprzedam, choćbyście i po 1000 zł dali na pierwsze i kolejne dziecko. Pieniadze na dzieci to obowiązek każdego państwa.
Wolny kraj, więc wolno popierać co się chce, ale zielone światło proszę zapalić u siebie w domu!
Re:
Proszę pisać, mówić, myslec "ja". Jestem Polką i nie upoważniłam nikogo do wrzucenia mnie do worka z tak myślącymi, piszącymi i myslącymi, jak "Polak64". Ileż w tym nienawiści, złości i GŁUPOTY.
Re:
dobre PIS buduje demokracje
no raczej NIE
najpierw Prosze sie zapoznać z definicja słowa demokracja żeby następnym razem nie pisać głupot w internecie :) pozdrawiam
Re:
A kiedy i w jaki sposób został- wybrany Rząd przez naród ?
Rząd został wybrany przez jedną osobę, nie reprezentującą całej ok 38 milionowej społeczności.
Taka zasada obowiązuje w totalitaryźmie !
Co to za idiotyczna petycja ????
Ten rząd, który zawłaszczył media w Polsce, ma bronić wolności mediów ???
Szanowni autorzy, tak na marginesie, czy wszyscy w Państwa domach są zdrowi?
Re:
A kto powiedział, że tak ma być. Wszystko można zmienić już niedługo.
Wreszcie rządzą uczciwi POLACY nie zdrajcy-szubrawcy
Czekam na ukaranie WSZYSTKICH zdrajców, oszustów, złodziei, donosicieli, którzy przez 8 lat rządów PO-PSL niszczyli naszą Ojczyznę!!!!
Re: Wreszcie rządzą uczciwi POLACY nie zdrajcy-szubrawcy
#2670: DUMNA_POLKA - Wreszcie rządzą uczciwi POLACY nie zdrajcy-szubrawcy
To musisz poczekać do wyborów, aż stracą władzę. Nadzieja na horyzoncie już się pojawiła - pierwszy Misiewicz już spadł dzisjaj ze stołeczka......
Popieram "zielone światło" dla rządu i całego PIS aż do samej granicy z Koreą Północną. I niech ich ciepło powita Kim Dzong Un, będą do siebie pasowali.
Pozdrawiam Ukochanego Przywódcę Zbawcę Narodu Słońce Żoliborza! Uhrrrara!!!
Rząd PIS prowadzi Polskę do zagłady i spycha na margines Europy
I wy, którzy wybraliscie to tałatajstwo z Macierewiczami i Ziobrami na czele, ponosicie za to odpowiedzialność.
| This discussion has been closed. |
#1931: antoś - Re:
Polska demokracja i konstytucja oraz prawo istnieje teoretycznie za sprawą pisu. Teoretycznie bo w praktyce ten rząd ma prawo konstytucje za nic.