Zwolnienie ordynatora Zorana Stojceva. Apel
Skontaktuj się z autorem petycji
Jestem ciekawy dlaczego tyle osob nie chce ujawnic sie sie pod petycja?
chca byc anonimowi?
Rzeczywicie doktor to bardzo dobry fachowiec, ale to nie upowaznia do bycia zarozumialym i obrazania innych.
Nie mozna usprawiedliwiac wysokimi kwalifikacjami braku kultury
to jest bardzo dobry specjalista i wiem,że to co robi...robi z sercem
Tylko ten lekarz ratował moją mamę... za co mu znowu DZIĘKUJĘ
Znam działalność, efekty pracy i pasję zawodową dr Stojceva. Jest prawdziwym LEKARZEM świadomym ETOSU zawodu.Uratował i uratuje życie wielu LUDZI dzięki swojej wiedzy, umiejetnoścuom i pasji.
Dr Stoicev to wspaniały i wykształcony lekarz.Uratował życie wielu ludziom.Udowodnił, że potrafi przeprowadzić bardzo ciężkie i skomplikowane operacje.Nieraz kilka godzin bez przerwy stoi przy stole operacyjnym ratując życie naszych bliskich.Nie możemy pozwolić aby inni korzystali z tak wspaniałego specjalisty,bo ktoś podejmuje beznadziejne decyzje i obkłada się swoimi znajomymi.Szanowni Pacjenci! Dyrektor Sapiński Was nie będzie leczył i na pewno niczego nie robi z myślą o Was.Nie pozwólmy odeść dr Stoicevovi!Nie bądźmy głupi!
To co się dzieje w naszym szpitalu ostatnio , to brak słów .Dobrzy lekarze rezygnują z pracy
To co ostatnio się dzieje w naszym szpitalu to odurzające.
Dobrzy lekarze rezygnują z pracy , zwolniony zostaje bardzo dobry , szanowany dr.Stojcev , co jeszcze wymyśli nowa dyrekcja?
Dr.Stojcev bardzo dobry ceniony specjalista .
Nie rozumiem poczynan nowego prezesa. Jedyne co przychodzi mi na mysl to to , ze prezes zwalniajac Dr Stojceva chce obstawic stanowiska swoimi ludzmi. Jak wspomniano w artykule ma juz nastepce tylko nie podano do wiadomosci publicznej KTO!!! Do czego doprowadzi jego prezesura skoro zwalnianiany jest taki fachowiec a inni sami odchodza??!!
Stojcev na Prezesa !!!
| This discussion has been closed. |