Zwróćcie wolność osiołkom z zoo na Jeżycach
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Pamiętajcie o potwierdzeniu podpisu przez kliknięcie linka w mailu!
Re: w obronie praw Antoniny
#212: kumpela Antosi - w obronie praw Antoniny
Ha ha.... Taraz jak się naraobiło bajzlu to się wymyśla jak z niego wyjść co?? Pani Lidia?? Ktoś z rodziny?? Inny wyznaca sekty jarosława zbawiciela?? A nawet jeśli to prawda i to, że osiołki są w tym momencie rozdzielone to normalna praktyka w ogrodzie, to i tak nie zmienia tego, że pisowska radna nie ma chyba lepszych zajęć niż dowalanie się do życia seksualnego zwierzątek w ZOO (osiołki teraz... kilka lat temu słoniątko). Te wszystkie podpisy wyrażają również sprzeciw wobec takiemu ciemnogrodowi. Pani radna sama przyznaje że interweniowała u p.o. dyrektora. Jak zobaczyliście jaki zaistniał sprzeciw wobec waszej ciemnocie to teraz będziecie się dwoić i troić by siać dezinformację.
To się pośmialiśmy...:P
Tak sobie myślę, że zgodnie z tokiem myślenia tych kobiet ja też powinnam być jakąś dewiantką, ponieważ wychowywałam się na wsi, rodzice mieli gospodarstwo i nie powiem, ale zdarzało się widzieć jak PANI krowa dobierała się do innej PANI krowy, albo PAN byczek "skakał" sobie na drugiego PANA byczka. A moi "wyrodni" rodzice nigdy mi oczu nie zakryli, ani nie rozpędzali zboczonego towarzystwa xD Szok, że dzisiaj jestem hetero, po oglądaniu takich obrazków w dzieciństwie... hehehe :P Już dawno nic mnie tak nie ubawiło :)
Kim jest radna żeby pełniący obowiązki dyrektora wykonywał jej polecenia!!!!! karygodne zachowanie zarówno matek tych dzieci, p.o. dyrektora zoo i pani radnej
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
Na głupotę polityków nie ma rady, ale z głupimi decyzjami dyrektora zoo nalezy walczyć dlatego podpisuje się obiema rękami pod tą petycja.