AKT WOLI NARODU
Krzysztof Puzyna Gość |
/ #35 Re:2012-12-05 02:31Proszę nie zadawać tych samych pytań bez przeczytania moich poprzednich wpisów - jest ich niewiele:) Po co dane personalne? - By nie stracić kontaktu!!! Jest dla ludzi podpisanych pod AKTEM WOLI NARODU O tym piszę na 1 stronie petycji. Jest całkiem możliwe, że nie pociągnę tej petycji do końca lub, że dostęp do adresów zaginie. Dlatego każdy, kto kopiuje strony z adresami nie straci kontaktów z Polskimi Patriot(k) - ami, jeżeli kopiuje strony podpisane. To jest przejrzystość, o którą powinni Polacy walczyć. Ją podpisują ludzie suwerenni, bez strachu, niech się ze sobą kontaktują, niech się organizują. Niech walczą o swoje prawa, o swoją Polskę!! NIKT tego za nich nie zrobi! Ja na pewno nie. Nie chcę mieć wyłączności na adresy. Zresztą ich nie mam, gdyż firma petycjeonline nie umożliwia dostępu do danych ukrytych. Ona nawet na razie nie odpowiada. Ja widzę z adresów tylko tyle, co wszyscy! Firma petycjeonline ma wyłączność na rzeczy, których nie widać w petycji. Jedyną możliwością obejścia ewentualnej dywersji przez petycje online jest zapisywanie sobie widocznych adresów - by nie stracić kontaktu!!! Anonimowy gościu - wydaje się, że masz zerowe zdolności do szukania w Internecie. Jestem już od roku 2003 rozpoznany moje wszystkie dane zostały wyciągnięte na Alexa. Do kontaktu w 2003 z Polską, to byłem międzynarodowym aktywistą w dziedzinie mikrofal i do tego całkowicie anonimowym w Internecie patrz strona iddd.de Polskie służby, lub ludzie od operatorów telefonii komórkowej byli na tyle pracowici, że utworzyli grupę dyskusyjną na mój temat, zdobyli i wyciągnęli moje dane, wstawiając je na Alexa. Także akcje przeciwko hydroszczelinowaniu przeprowadzane od roku 2010 przeze mnie zaowocowały stekiem bzdur, wyzwisk i prowokacji agentek z pod Kutna i z Północnych Niemiec oraz akcjami innych kundelków obcych interesów. Pomimo tego były też sukcesy.. Anonimowy gościu masz problemy, z czytaniem. Twoje pytania są odpowiedziane albo na stronie petycji albo w rozszerzonej wersji petycji. Moje osobiste dane podałem i więcej od innych nie wymagam, niż sam o sobie podałem. Masz problemy anonimie to pisz na mojego e-maila. Odpowiem jak zobaczę, że podpisałeś ten AKT i nie trolujesz. W tym momencie wygląda to na trolowanie. Wybaczam, gdyż pierwsze pytanie, pomimo że już odpowiedziane, jest na tyle ważne, że powtórzyłem tu odpowiedź. To ważne przesłanie: ADRESY I KONTAKTY są dla podpisanych uczestników tego aktu!! Ja sobie to tak wyobrażam, że ludzie, którzy świadomie podpiszą AKT WOLI NARODU, nie zmienią zdania, gdy Unia Europejska zażyczy sobie formalnie potwierdzenia podpisów. Nastąpi wtedy przesłanie listów drogą pocztową do wszystkich podpisanych, dla ostatecznej weryfikacji podpisów. Każdy uczestnik dostanie indywidualny kod, z tym kodem otrzymanym na adres domowy wejdzie do Internetu na stronę aktu wyjścia z Unii i potwierdzi swoją wcześniejszą decyzję o wyjściu z Unii. Rozwiązanie oprogramowania weryfikacji może odbiegać od tego opisu, gdyż nie uwzględnia jeszcze wspólnej kontroli online nad wynikami weryfikacji. |
|
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
STOP zwrotowi 136 psów do hodowli, gdzie były przetrzymywane w nieludzkich warunkach!
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
OTWARTY LIST DO PREZYDENTA DONALDA J. TRUMPA
Społeczny apel o jawność działań Policji w sprawie Beaty Klimek
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
APEL O WSPARCIE DLA MEDYCYNY NATURALNEJ I ZIELARSTWA
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
#RatujmyFyrtel
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
#BezDyplomuNieDotykaj – STOP nielegalnym zabiegom medycznym!
474 Utworzone: 2025-05-23
PETYCJA O STWORZENIE JEDNOLITYCH STANDARDÓW OPIEKI NEONATOLOGICZNEJ W POLSCE
2783 Utworzone: 2025-05-30
"Chrońmy zdrowie psychiczne dzieci w Oświęcimiu!"
318 Utworzone: 2025-06-14
Apel do Pani Prezydent Aleksandry Kosiorek o uniemożliwienie zabudowy zielonych i leśnych terenów przy ulicach Bosmańskiej i Śmidowicza oraz wprowadzenie konkretnych zmian do MPZP dzielnicy Oksywie.
2996 Utworzone: 2025-04-16
WEZWANIE WŁADZ GMINY MIASTA RADOMIA ORAZ GMINY JEDLNIA LETNISKO DO REMONTU ULICY PORANNEJ
407 Utworzone: 2025-05-26
Sprzeciw wobec zniesienia bonifikaty przy wykupie mieszkań komunalnych w Szczecinie
61 Utworzone: 2025-06-14
Kolej na Żuławy - petycja w sprawie budowy linii kolejowej Gdańsk - Wiślinka - Nw. Dwór Gdański - Elbląg
1556 Utworzone: 2025-05-23
Petycja w sprawie ochrony unikalnego charakteru Wyspy Sobieszewskiej
4586 Utworzone: 2025-05-14
Petycja w sprawie dostępności infrastruktury wodnej dla żeglarzy i wodniaków w województwie pomorskim
288 Utworzone: 2025-06-12
STOP zwrotowi 136 psów do hodowli, gdzie były przetrzymywane w nieludzkich warunkach!
24045 Utworzone: 2025-05-30
Ocalmy rzekę Ner i Górkę Charbicką!
528 Utworzone: 2025-06-04
Przywróć timeouty za słowo "test" na czacie Twitcha xsmarky999!
18 Utworzone: 2025-06-15
Przywróćmy estakadzie kolejowej w Gorzowie Wielkopolskim jej dawny blask!
106 Utworzone: 2025-06-13
PETYCJA OBYWATELSKA w sprawie utworzenia łąk kwietnych na terenach Wołomina
89 Utworzone: 2025-04-19
Sprzeciw dla budowy zakładu do mechaniczno–cieplnego przetwarzania odpadów wraz z infrastrukturą towarzyszącą
75 Utworzone: 2025-06-12
Petycja do Ojca Świętego Leona XIV w obronie Kapłana o.Daniela Galusa, Wspólnoty Miłość i Miłosierdzie Jezusa i Rodziny MiMJ
248 Utworzone: 2025-05-31
w sprawie upamiętnienia Ewy Kowalskiej w przestrzeni miejskiej Gdańska
32 Utworzone: 2025-06-14
1,5 metra ratuje życie - apel o zmianę w PoRD
1692 Utworzone: 2025-05-27
Petycja przeciwko wycince alei wiązów i klonów na ul. Wojska Polskiego
1311 Utworzone: 2025-05-03
Prośba o pomoc w walce z przemocą instytucjonalną wobec mnie i mojego synka
17 Utworzone: 2025-06-14