INDIOS BRAVOS NA DUŻEJ SCENIE NA WOODSTOCKU!

Marzeniem osób niżej podpisanych, członków oficjalnego Fan Clubu Indios Bravos jest usłyszeć zespół na dużej scenie XX Przystanku Woodstock, który odbędzie się w dniach 31.07-2.08.2014 w Kostrzynie nad Odrą. W związku z tym powstała niniejsza petycja, która zostanie złożona drogą oficjalną na ręce organizatorów Przystanku. Być może jest już po czasie, być może jest już za późno na działanie, ale mocno wierzymy, w to, że razem jesteśmy w stanie poruszyć niebo i ziemię, jeśli będziemy chcieli. Jesteśmy głosem plemienia, które idzie swoją muzyczną drogą i przez to jest pomijane w mediach, tak samo jak impreza, na której chcielibyśmy Indios Bravos zobaczyć. Jeśli wspierasz naszą inicjatywę podpisz się! INDIOS BRAVOS NA WOODSTOCKU!

Fan Club Indios Bravos    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Fan Club Indios Bravos do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.