Internet światłowodowy dla Szczawna-Zdroju

My Mieszkańcy Szczawna-Zdroju apelujemy do Burmistrza Marka Fedoruka o podjęcie wszystkich możliwych działań w celu umożliwienia, ułatwienia instalacji, podłączenia sieci internetowej światłowodowej na terenie Gminy Uzdrowiskowej Szczawno-Zdrój. W 21 wieku dostęp do szybkiego internetu nie jest już tylko przywilejem ale koniecznością, służy nie tylko do rozrywki ale wielu osobom i firmą do realizacji zadań służbowych. Bez zdecydowanego wsparcia Gminy w celu podłączenia jak największej liczby punktów wielu z nas mieszkańców zostaje pozbawiona możliwości korzystania z światłowodu. Apelujemy i prosimy o wykorzystanie szansy na internet światłowodowy dla całego miasta, ograniczenie barier biurokratycznych, przychylność dla firm realizujących podłączenia i stworzenia warunków i możliwości dla maksymalnie szybkiego pokrycia siecią światłowodową całego miasta!

Szczawno Zdrój Możliwości    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Szczawno Zdrój Możliwości do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.