Kabaret (1972) na DVD i Blu-ray

"Kabaret" - to legendarny musical w reż. Boba Fosse'a nagrodzony 8 Oscarami. Film będący dużym kultem dla miłośników kina, mniej więcej w takim samym stopniu jak "Ojciec chrzestny" czy "Lot nad kukułczym gniazdem".

Niejeden kraj doczekał się już wydania DVD i Blu-ray. Tymczasem w Polsce do dzisiaj ten klasyk nie znalazł się na półkach polskich Empików czy MediaMarktów. Tak, ten musical, którego piosenki zna już pewnie każdy i do dzisiaj zajmuje wysokie miejsce na liście ulubionych filmów tego gatunku u wielu kinomanów nie został wydany nawet w marnym wydaniu gazetowym.

Czas wziąć sprawy w swoje ręce i pokazać Sz. dystrybutorom co chętnie byśmy kupili z ich obszernych katalogów. Jako autor petycji liczę na jak najwięcej podpisów, bez Was być może będziemy zmuszeni do zobaczenia tego klasyka co najwyżej przy użyciu niezbyt legalnych źródeł...

Petycja skierowana do takich dystrybutorów DVD jak: Galapagos films, Kino Świat czy Gutek Film.

3945_cda289e0de54303fa0b3f319d52ccc47.jpg

Krystian Miderski    Skontaktuj się z autorem petycji

Wypełnij poniższy formularz, aby podpisać petycję utworzoną przez Krystian Miderski. Autor petycji będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych w formularzu.