Knurów: Petycja ws. utworzenia drugiego oddziału specjalnego w Miejskim Przedszkolu nr 13 w Knurowie

Szanowni Mieszkańcy Gminy Knurów!

Zwracam się do Was z prośbą o podpisanie niniejszej petycji dot. utworzenia drugiego oddziału specjalnego dla dzieci ze spektrum autyzmu w Miejskim Przedszkolu nr 13 w Knurowie. Jest to odpowiedź na prośby rodziców niepełnosprawnych dzieci oraz kadry pedagogicznej MP nr 13 w Knurowie.

Krótka treść petycji:

Szanowny Panie Prezydencie! Szanowni Radni Rady Miasta Knurow! W odpowiedzi na ostatnie wydarzenia dotyczące sytuacji w Miejskim Przedszkolu nr 13 w Knurowie zwracamy się do Państwa z prośbą o zabezpieczenie środków finansowych w budżecie Gminy Knurów na 2022 rok na rzecz utworzenia drugiego oddziału specjalnego dla dzieci ze spektrum autyzmu w MP nr 13 w Knurowie, aby niepełnosprawne dzieci miały możliwość odpowiedniego rozwoju pod okiem wykwalifikowanej kadry pedagogicznej. Za pozytywne rozpatrzenie z góry uprzejmie dziękujemy. Z wyrazami szacunku - Mieszkańcy Gminy Knurów

Pamiętajcie o potwierdzeniu podpisu za pośrednictwem poczty e-mail. :)

Pozdrawiam - Dominik Borczyk - autor petycji

A6C02E30-0960-424E-B9E9-086CB4BF9E03.png

Podpisując, upoważniam Dominik Borczyk do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.