Majkel powinien miec zakaz zblizania sie do ludzi

Majkel, to 16. latek który jest pedofilem i robi zdjęcia z ukrycia osobom młodszym którzy nie biorą udziału w jego monologicznej konwersacji na temat bycia karłem. Majkel Bekczyński, nagrywał nasze rozmowy w szkole w naszej niewiedzy oraz robił nam zdjęcia z ukrcia i wstawiał je na platforme snapchat, pewnego dnia użytkownik Internetu o pseudonimie: Minezi - wprowadził majkela do społeczeństwa discord o nazwie Cock Gang, i tam majkel poznał Pawła krulewskiego grzyba i od tego czasu majkel zaczął simpować do mineziego i grzyba. Choć nikt tak na prawdę nie chciał z nim nawet rozmawiać. Majkel gdy usłyszał że grzyb chodzi to tej samej szkoły co on i minezi, zaczął stalkować grzyba, zaczął przychodzić do jego klasy i mimo wielu proźb o odejście ze strony kolegów z jego klasy i klasy grzyba, ten nie słuchał i chciał się szmilogilć z grzybem, od niedawna także zaczyna zarywać od dziewczyn z klasy grzyba choć te nie wykazują żadnych zainteresowań do niego. Konkludując Historię na podstawie powyżej przedstawionych argumentów dochodzimy do konlkulzji z której wychodzą dwie rzeczy: 1. Walić Bydgosz i Śląsk 2. Majkel nie ma prawa zbliżać się do ludzi

Zbieramy 100 podpisów by to wykonać!!!111!!!

Podpisując, upoważniam Minezia do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.