Pan Robert Makłowicz na Prezydenta 2025

Witaj,

Celem poniższej petycji jest okazanie poparcia dla potencjalnej kandydatury pana Roberta Makłowicza do roli Prezydenta III RP. Ta petycja wraz z jej wynikami liczbowymi zostanie przedłożona Panu Makłowiczowi, w celu zachęcenia go do kandydowania na wspomniane stanowisko.

Nieodżałowany Sir Terry Prattchett w swych utworach literackich, często przywoływał klątwę "Oby przyszło wam żyć w ciekawych czasach" - mimo humorystycznej intencji zawartej w jego książkach, groźba zawarta w tym życzeniu staje się coraz bardziej rzeczywista każdego dnia.

W państwie w którym przyszło nam żyć, w czasach takich jak te, człowiek inteligentny, oczytany, obyty w świecie i stały w poglądach, zdaje się być idealnym wyborem do pełnienia arcyodpowiedzialnej funkcji naczelnego reprezentanta Państwa. Pan Robert od lat jawi się jako osoba zrównoważona, elegancka i daleka od (nie)świadomych prób kompromitacji swego narodu oraz swego kraju.

Okażmy poparcie dla idei jaką jest kandydatura Pana Roberta Makłowicza na stanowisko prezydenta III Rzeczpospolitej!

Z Makłowiczem nie zginiesz - Postaw na prezydenta za którego nie będziesz musiał się wstydzić!

Podpisując, upoważniam M. Wolnik do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.