miejsce do driftu slask

Z uwagi na brak legalnych miejsc do driftu na całym Śląsku i nie tylko, podjęliśmy kolejna próbę pisania pism o wydzielenie takiego miejsca, nie kolejnego profesjonalnego toru gdzie zaraz znów będzie zakaz, tym razem pisma będą składane w każdym urzędzie w pobliskich miastach, oraz będą poparte podpisami osób z całego województwa i nie tylko ponieważ problem jest ogólnowojewódzki.

W Katowicach mamy jeden obszar w lesie gdzie do tej pory trenowaliśmy, niestety mieszkańcy ciagle wzywają policje oraz nagłośnili sprawę w mediach, stad decyzja by również nagłośnić nasz problem z brakiem miejsc :) media już zostały poinformowane a teraz musimy zebrać poparcie wszystkich których temat dotyczy :)

Adrianna Bielecka    Skontaktuj się z autorem petycji

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.

Otrzymasz e-mail z linkiem potwierdzającym Twój podpis. Sprawdź wiadomości przychodzące (oraz folder ze spamem).