Śmierć dla Zabójcy Pawła Adamowicza

Wielki błąd popełnili nasi rządzący oraz Unia Europejska znosząc karę śmierci. Zabójca który doskonale wiedział gdzie zadac cios doskonale wiedział że prezydent Paweł Adamowicz nie przeżyje. To teraz on Stefan Wilmont będzie sobie żył do końca swoich dni w więzieniu za nasze pieniądze. A może i wyjdzie wcześniej i zrobi jeszcze inną potworniejszą rzecz! Apeluje do wszystkich aby składali podpisy pod tą petycja niech mordercy wiszą! Niech ludzie wiedzą że umyślne spowodowanie śmierci będzie karane śmiercią. Nasz kraj jest krajem katolickim więc przytoczę cytat z biblii:  2 Mojżeszowa 21/14 "

Biblia Gdańska:

Ale jeźliby kto umyślnie przeciw bliźniemu swemu zasadziwszy się zdradą zabił go, i od ołtarza mego weźmiesz go, aby umarł.z24362435V,Prezydent-Gdanska-Pawel-Adamowicz-nie-zyje-.jpg

Składając podpis, uprawniam Rafał do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.