Mieszkańcy Ochoty przeciwko samowolnej i przeprowadzonej bez konsulatacji likwidacji miejsc parkingowych podczas rozszerzania SPPN

My, niżej podpisani, mieszkańcy Ochoty protestujemy przeciw planom zmiany sposobu parkowania i likwidacji znacznej ilości miejsc postojowych na ulicach dzielnicy Ochota. Zmiany te doprowadzą do utraty większości miejsc parkingowych i paraliżu komunikacyjnego w okolicy. Nikt z nami nie konsultował tych zmian ani też nikt z nas o takie zmiany nie wnioskował.

Dlatego stanowczo domagamy się odstąpienia od wszelkich zmian już wprowadzonych oraz wstrzymania realizacji zmian zaprojektowanych !!!

Ponadto żądamy natychmiastowego zaprzestania praktyki wywożenia samochodów pod pretekstem tymczasowej zmiany organizacji ruchu. W naszej dzielnicy brakuje miejsc parkingowych, więc wszelkie, nawet tymczasowe zakazy parkowania również prowadzą do paraliżu komunikacyjnego w okolicy którą zamieszkujemy

Piotr Guzek Inicjatywa Społeczna Stopkorkom    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Piotr Guzek Inicjatywa Społeczna Stopkorkom do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.