NIE DLA LIKWIDACJI GOLECINA!!!

Zachęcam Państwa do przyłączenia się do protestu dotyczącego likwidacji Zespołu Szkół Technicznych im. Michała Drzymały  w Poznaniu ,szkoły z 65 - letnią tradycją, wybitnymi osiągnięciami w dziedzinie sportu oraz w olimpiadach zawodowych.

Proszę się nie obawiać podpisania petycji własnym imieniem i nazwiskiem, gdyż  w polu "udostępnij podpis" można wybrać "NIE" , wtedy wasze dane nie będą widoczne i znać je bedzie tylko administrator strony. Te dane nigdy nie będą nikomu udostępnione. Jedyny przypadek kiedy państwa podpisy mogą być użyte to ich wydruk w celu złożenia tej petycji. Najważniejsze żeby ta petycja została podpisana przez jak największą liczbę osób z różnych adresów mailowych (numerów IP)

Rada Rodziców, Rada Pedagogiczna , Samorząd Uczniowski    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Rada Rodziców, Rada Pedagogiczna , Samorząd Uczniowski do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.