NIE ! Połączeniu Gim. 6 im. Jana Pawła II i Szk. Podst. nr 7

Szanowni Państwo, w dniu dzisiejszym ( 29 lutego) Rada Miasta Suwałk 19 głosami za i 4 głosami sprzeciwu Radnych Marioli Szczypiń, Doroty Jabłońskiej ,Grzegorza Gorlo i Zdzisława Koncewicza podjęła uchwałę O POŁĄCZENIU GIMNAZJUM NR 6 IM. JANA PAWŁA II i SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 7 W ZESPÓŁ SZKÓŁ. Dziękujemy wszystkim, którzy bronili tożsamości Naszych Szkół.

To smutne, że nasze głosy sprzeciwu nie zostały uwzględnione. Przeciwni tej decyzji byli wszyscy pracownicy obu szkół , ponad 600 rodziców, jak również uczniowie i sympatycy szkół. Jak widać pojęcie demokracji (władzy ludu) w naszym mieście ogranicza się tylko do dnia wyborów, a przez następne 4 lata głos społeczeństwa wogóle nie jest brany pod uwagę.

Jednocześnie zapewniamy Państwa, że dołożymy wszelkich starań, aby zminimalizować wszelkie negatywne skutki decyzji Władz Naszego Miasta.

Rodzice i Nauczyciele    Skontaktuj się z autorem petycji

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.