Pamięci zamordowanym zwierzętom.

Witam.

Petycja ta ma na celu ukaranie osób, które w latach 2007 do 2010 w bestialski sposób wymordowały setki niewinnych zwierząt,

są nimi: Kierownika schroniska, dwóch lekarzy weterynarii, Powiatowy Lekarza Weterynarii oraz osoby z

Urzędu Miasta pełniące nadzór nad schroniskiem.

Odnoszę się tu do, nie tak dawno, zamieszczonego filmu na YouTube https://www.youtube.com/watch?v=YqF3-eLMOQI, w którym jeden z byłych pracowników postanowił przerwać milczenie, a za nim idą inni byli pracownicy, na dzień 24.04.2015 jest już 172 osoby, które mogą potwierdzić nieprawidłowości zaistniałe w Bytomskim schronisku dla bezdomnych zwierząt.

SCHRONISKO MA BYĆ OSTOJĄ BEZPIECZEŃSTWA, A NIE FABRYKĄ DO ZARABIANIA PIENIĘDZY!!

Kto jak nie my - Polacy - możemy stanąć murem za bezbronnymi, dlatego proszę Was o podpis sprawiedliwości. Tak nie może być, by prywatne firmy, dzierżawiące z Miasta schroniska, mordowały zwierzęta i bogaciły się w taki sposób!

Tą petycją nie przywrócimy życia tym pomordowanym zwierzętom, ale udowodnimy, że pamiętamy i w końcu morderców postawimy przed Sądem. Zachęcam do odwiedzania strony, tam dowiecie się o co walczymy i z kim.

My wchodząc do schroniska przeżywamy szok, patrząc na te setki smutnych oczu odsiadujących

wyroki za wierność, miłość i zaufanie do człowika, a czy zastanawialiście się co czuły te

zwierzęta za kratami patrząc na taki widok?

Składając podpis, uprawniam Renata do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.