Pani Dyrektor Szkoły Podstawowej im. Powstańców 1863 Roku w Zaborowie

Szanowna Pani Dyrektor,

bardzo nas zasmuciła informacja o złożeniu przez Panią rezygnacji ze stanowiska dyrektora szkoły w Zaborowie. Jako rodzice dzieci zarówno uczęszczających do szkoły jak i dzieci, które są przyszłymi wychowankami tej placówki, zwracamy się z uprzejmą prośbą o przemyślenie i jeśli to możliwe wycofanie złożonej rezygnacji z funkcji dyrektora. Niniejszym pismem chcemy wyrazić ogromne wsparcie dla Pani dotychczasowych działań oraz licznych inicjatyw, których podjęła się Pani na rzecz naszej szkoły. W ogromnej większości rodzice doceniają Pani ogromny wkład i zaangażowanie w edukacje naszych pociech. Pozyskanie przez Panią środków na rozbudowę szkoły, unowocześnienie klas poprzez zakup tablic multimedialnych, wymiany zagraniczne, na które jeżdżą uczniowie, remont hali sportowej,plac zabaw, nowy dzwonek, oświetlenie, magiczny dywan i wiele innych inicjatyw, za które chcemy bardzo podziękować, są najlepszym przykładem i świadectwem tego, że pod Pani zwierzchnictwem szkoła rozkwita, wyższy jest też poziom zaangażowania nauczycieli, dla których przykładem jest Pani postawa. Pani praca bardzo pozytywnie wpłynęła na wizerunek szkoły. Jako rodzice pragniemy aby kontynuowała Pani zarządzanie szkoła, dalej czyniąc ją miejscem przyjaznym zarówno uczniom, jak i ich rodzicom.

Podpisując, upoważniam Iwona do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.