PETYCJA O POZOSTAWIENIE VITALA HEYNENA NA STANOWISKU TRENERA REPREZENTACJI POLSKI

AddText_08-30-12.51_.16_2.jpg

Zwracam się do Polaków i Polek, aby każdy z nas podpisał petycję o pozostawienie Vitala Heynena na stanowisku trenera siatkarskiej reprezentacji Polski. To na co patrzyliśmy to nie był wstyd tylko drobny błąd przy pracy. Mając tak dobrych siatkarzy z najlepszych polskich klubów, stworzył najlepszą drużynę. Z całym szacunkiem proszę o zrozumienie. Mamy nadzieję, że jeszcze zobaczymy Pana Vitala Heynena w roli trenera reprezentacji Polski.

Polski Związek Piłki Siatkowej

ul.Puławska 383

Szanowny Panie Prezesie,

My niżej podpisani, prosimy o pozostawienie Pana Vitala Heynena na stanowisku trenera Reprezentacji Polski w piłce siatkowej mężczyzn. Wyniki Pana Trenera są dobre widać, że ma on jeszcze pomysł na grę. Ma On ogromne doświadczenie w prowadzeniu zespołu na tym poziomie i stąd dobre wyniki.

Mając na uwadze poprawę jakości gry naszej reprezentacji prosimy o pozostawienie Vitala Heynena na stanowisku trenera.

Wierni kibice siatkówki

Podpisując, upoważniam Andrzej Komowski do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.