Petycja w sprawie przywrócenia kursowania linii nr 39 do Kaszczorka

Autobus linii 39 przez wiele lat kursował do Kaszczorka. Aktualnie skrócono trasę tej linii i autobusy nie dojeżdzają do Kaszczorka. Po konsultacjach z mieszkańcami Kaszczorka, wnioskujemy o przywrócenie kursowania autobusów do naszego osiedla zarówno rano jak i po południu z częstotliwością z przed ograniczenia.

Autobus linii 39 jest potzebny zarówno dla naszych dzieci aby dojechały do przedzkoli i szkół czy szpitala dziecięcego   jak i dla osób dorosłych w celu dojazdu i powrotu z pracy. Autobus lini 46 kiedy już dojedzie do naszego osiedla, jest tak zapełniony że nie można do niego wsiąść.

Podpisując, upoważniam Rafał Kmieć do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.