PETYCJA W SPRAWIE ZACHOWANIA TOWAROTEKI BIEDRONKA OUTLET NA UL. PABIANICKIEJ 22 W BEŁCHATOWIE

Zwracamy się do Zarządu Jeronimo Martins Polska S.A. z prośbą o cofnięcie decyzji dotyczącej likwidacji z końcem września 2022 roku sklepu Towaroteka Biedronka Outlet na ul. Pabianickiej 22 w Bełchatowie.

Od kilku lat Towaroteka jest nieodłączną częścią naszego miasta. Okoliczni mieszkańcy nie wyobrażają sobie sytuacji, iż mogłoby zabraknąć Biedronki Outlet na mapie naszego miasta - nie wyobrażamy sobie, aby Towaroteka miała zostać zamknięta.

Niezwykle uprzejma i uczynna obsługa sprawiają, że duża liczba mieszkańców wybiera ten sklep jako miejsce swoich stałych zakupów, a nadwyżki magazynowe, które tu docierają, nie zalegają na magazynie, tylko trafiają do klientów.
Do tego należy dodać, że nie wszystkich mieszkańców stać na zakupy w regularnych sklepowych cenach, a rosnąca wciąż inflacja i zubożenie społeczeństwa, może spowodować zaleganie jeszcze większych nadwyżek towaru w magazynach.

Towaroteka to świetny pomysł biznesowy, który sprawdza się w naszym niedużym mieście.

Grupa Jeronimo Martins to firma, która w Polsce jest od wielu lat, a sklepy Biedronka cieszą się ogromną popularnością wśród Bełchatowian oraz mieszkańców okolicznych miejscowości i wsi. Państwa logo na stałe wpisało się w świadomość naszych mieszkańców. To duża wartość marketingowa i prestiż Waszej Firmy. Nie rezygnujcie Państwo z tego. Nie rezygnujcie z Towaroteki w Bełchatowie.
Rozumiemy, że - być może - Towaroteka w Bełchatowie nie generuje takiego dochodu, jak inne, większe na terenie Polski, ale jednak obrót towaru i Waszych produktów odbywa się tu w dużej ilości. Temu zaprzeczyć nie sposób.

Prosimy o powtórną analizę możliwości zachowania naszej Towaroteki Biedronki Outlet w Bełchatowie.
Liczymy na Państwa życzliwość.

Z wyrazami szacunku,

Sylwia Mahmoud - mieszkanka miasta Bełchatów, regularna klientka sklepów Biedronka i bełchatowskiej Towaroteki

(W imieniu licznych mieszkańców miasta Belchatowa, okolicznych miejscowości oraz wsi)

Podpisując, upoważniam Sylwia Mahmoud do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.