Podwyższenie Ocen ,,Ocena + wzwyż'' COVID-19 i problemy z ocenami w szkole innych uczniów.

Szanowny panie Ministrze Edukacji. Cała Polska zwraca się do pana z bardzo dużą prośbą o pozytywne rozpatrzenie sprawy z ocenami. Każdy z nas wie jaka nastała sytuacja w Polsce kiedy przybył do nas wirus COVID-19 tzw. ,,Koronawirus''. Dla uczniów maturalnych,ósmo klasistów i innych uczniów był to ciężki czas,ponieważ wszcy uczniowie z całej Polski musieli siedzieć po kilka godzin przy komputerze. Wiele z nas miało bardzo duże problemy z poprawami i ocenami a wiadomo że nie widząc się z nauczycielem,uczeń ma marne szanse na poprawę. Chcemy aby wszyscy się rozwijali i dbali o swoje marzenia,cele i pasję. Jeśli Pan Minister dba o dobro uczniów to myslę że zrobiłby Pan Minister ten wyjątek. Jest wiele osób,które nie posiadają np. Komputera,Telefonu,Tabletu lub innych urządzeń elektronicznych przez,które mogli by się połączyć. Wszyscy mamy nadzieję na szansę od życia i chcemy aby nasze pokolenie się rozwijało i nie marnowało roku przez wirusa. Wielu z nas ma pasje: Wojsko,Policja,Muzyka,Robotnik budowlany itp. itd. Z góry dziękujemy za odzew w tej sprawie.

Uczniowie z całej Polski    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Uczniowie z całej Polski do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.