Przywrócenie urzędu do Fordonu składanie wniosków o dodatek mieszkaniowy

Szanowny Panie Prezydencie Miasta Bydgoszcz,

Zwracamy się z prośbą o przywrócenie oddziału Urzędu Miasta Wydziału Dodatków Mieszkaniowych na ul. Gierczaka 6. Osoby mieszkające w Fordonie składały wnioski właśnie tam, było to duże ułatwienie dla nas. W tym momencie osoby starsze jak i matki z dziećmi mają duży problem z dostaniem się na ul. Wojska Polskiego 65, musimy przejechać pół miasta na około żeby dojechać do Urzędu. W tym momencie nawet nie mamy możliwości dojechać tramwajem nr 7. Nie każdy posiada samochód żeby przyjechać złożyć wniosek bądź dostarczyć brakujące dokumenty na ul. Wojska Polskiego. Czujemy się zdyskryminowani.

Prosimy jako mieszkańcy Fordonu o przywrócenie filii Urzędy Miasta wydziału dodatku mieszkaniowego.

Marta Kraszkiewicz    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Marta Kraszkiewicz do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.