Strefa Rokendrola Wolna Od Angola i Dr Wilczur wiecznie żywi! Żądamy powrotu audycji na żywo!

Żądamy powrotu Strefy Rokendrola Wolnej Od Angola w Trójce Polskim Radiu z Dr Wilczurem na żywo i jej emisji o wcześniejszej porze jak to było do tej pory (ze środy na czwartek w godz. 00.00-2.00) lub przesunięcia jej na inny dzień w "ludzkich" godzinach. Audycja została nagle i bez żadnej wcześniejszej informacji przesunięta na godz. 2 w nocy, a co gorsza odtwarzana jest "z puszki". Jej kwintesencją była nie tylko ogromna wartość muzyczna i lingwistyczna, ale przede wszystkim interakcja ze słuchaczami. Zabierając prowadzącemu możliwość rozmowy na żywo zabijacie to, co najważniejsze. Radio od zawsze opierało się na rozmowie i interakcji z ludźmi po drugiej stronie radioodbiornika. Strefa Rokendrola Wolna Od Angola przeszła dotychczas wiele perturbacji, ale za każdym razem o nią walczyliśmy. Tak będzie i tym razem! Podpisujcie się, im nas więcej tym lepiej!

SRWOA i Dr Wilczur wiecznie żywi!

wilczur1.png

Katarzyna Renkiel    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Katarzyna Renkiel do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.