Usunąć Janusza Korwina - Mikkego z Parlamentarnego Zespołu ds. Zdrowia Psychicznego Dzieci

Zespół parlamentarny ds. Zdrowia Psychicznego Dzieci i Młodzieży powinien je chronić, a jego członkowie dokładać wszelkich starań by to zdrowie poprawiać. Janusz Korwin - Mikke, poprzez swój wpis na Twitterze z 6 marca 2021 roku, który jest poniżej jakiejkolwiek krytyki, wysunął myśl, że zmniejszając świadomość dzieci wobec czyhających na nie zagrożeń, także pedofilii, zwiększymy liczbę ofiar, ale zmniejszymy nieufność dzieci wobec dorosłych. Piramidalna bzdura. Taki człowiek nie powinien być w ogóle w parlamencie, a zwłaszcza zasiadać w zespole związanym ze zdrowiem psychicznym dzieci.

Składamy petycję o głosowanie Zespołu ws. usunięcia Janusza Korwina - Mikkego z Zespołu Parlamentarnego ds. Zdrowia Psychicznego Dzieci i Młodziezy

Podpisując, upoważniam Katarzyna do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.