Utworzenie furtki (od ul. K.K. Baczyńskiego) na Cmentarz Rzymsko-Katolicki św. Józefa i Wawrzyńca, ul. ks. Piotra Skargi 28 w Zgierzu

W imieniu mieszkańców Zgierza, a w szczególności mieszkańców osiedla 650 – lecia, zwracamy się z uprzejmą prośbą do Księdza Kanonika o utworzenie dodatkowego wejścia (furtki) od strony ul. K. K. Baczyńskiego na Cmentarz Rzymsko-Katolicki św. Józefa i Wawrzyńca, zlokalizowanego przy ul. ks. Piotra Skargi 28 w Zgierzu.

Dodatkowe wejście ma za zadanie ułatwić dostęp mieszkańcom miasta do nekropoli, szczególnie osobom starszym oraz osobom z trudnościami w poruszaniu się. Niniejsza petycja jest apelem do Wielebnego Księdza Kanonika Grzegorza Klimkiewicza o uwzględnienie w planie wydatkowym utworzenia furtki wejściowej od strony ul. K. K. Baczyńskiego.

Proponowana przez nas lokalizacja furtki została oznaczona na załączonym planie sytuacyjnym.

wycinek.JPG

#650ZGIERZ

Rada Osiedla 650 - lecia    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Rada Osiedla 650 - lecia do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.