Wprowadzenie „Hamiltona” do polskich kin

AE230FCA-58A3-4EAE-94CE-2D15D700113D.jpegOd premiery "Hamiltona" na platformie Disney+ w 2020 roku polscy widzowie wciąż nie mają możliwości zobaczenia musicalu zarówno w kinach, jak i za pomocą streamingu, ponieważ wyżej wspomniana witryna wciąż pozostaje w Polsce niedostępna. Premiera filmu w naszym kraju zapowiedziana jest na 15.10.2021 r., jednak żadna z międzynarodowych sieci kin nie wprowadziła tego tytułu do repertuaru. Podpisując petycję zamierzamy pokazać, że zainteresowanie "Hamiltonem" w Polsce wciąż jest ogromne, co, mamy nadzieję, przełoży się na decyzję kin o wyświetlenie rzeczonego musicalu.

Podpisując, upoważniam MK REWERS do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.