Chcemy meczów Polskich siatkarzy w otwartym Polsacie!

Chcemy meczów polskich siatkarzy w otwartym Polsacie! Niektórych nie stać na płacenie za oglądanie meczów! A każdy chce obejrzeć mecze naszych siatkarzy.  Podpisz petycje! Możesz dać spory prezent dla pozostałej części kibiców siatkówki. Liczymy, że nasza inicjatywa się powiedzie! Swoją drogą to wstyd dla stacji telewizyjnej za brak szacunku dla wiernych kibiców!

"Prosimy telewizję POLSAT o wyemitowanie meczów Polskiej reprezentacji siatkarzy w Mistrzostwach Świata w otwartm Polsacie lub na kanale Polsat Sport News. Wszyscy kibice z chęcia obejrzeliby swoich ulubieńców na zwykłym telewizorze, a nie za zapłatą na internecie lub specjalnym kanale! Trochę promocji i oglądalność będzie kilkumilionowa i wszyscy będą zadowoleni!"

Akcję organizuje: Nieoficjalna strona ZAKSY: https://www.facebook.com/GOZAKSA
Akcję wspiera: volleyworld.pl

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.

Otrzymasz e-mail z linkiem potwierdzającym Twój podpis. Sprawdź wiadomości przychodzące (oraz folder ze spamem).