Czas na kolej od Jasła po Łupków i Krościenko. Petycja do Sejmiku Województwa Podkarpackiego!

Szanowni Państwo!

Nadzwyczajne i dramatyczne okoliczności towarzyszące uruchamianiu pociągów ewakuacyjnych dla ukraińskich uchodźców na linii kolejowej nr 108 unaoczniły bez mała dosłownie katastrofalne efekty wieloletniej polityki transportowej samorządu Województwa Podkarpackiego wobec południowo - wschodniej części regionu. Kierując się troską, aby ta gorzka, kolejowa lekcja okazała się mimo wszystko pouczającą, wystosowałem do Sejmiku Województwa Podkarpackiego poniższą petycję. Jeśli zgadzacie się Państwo z jej treścią będę wdzięczny za udzielenie poparcia poprzez złożenie podpisu.

Petycja_do_Sejmiku_Województwa_Podkarpackiego-page-0.jpg

Podpisując, upoważniam Jerzy Zuba do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.