Petycjeonline.com

Apel do Premier Ewy Kopacz w sprawie zwierząt doświadczalnych

Głosowanie nad ustawą już w piatek 19 grudnia! Jeszcze raz możecie pomóc zwierzętom laboratoryjnym!

Gość#1 Dec 15, 2014, 21:19
Już wysłałam. K.Krześniak Dęga
Gość#2 Dec 15, 2014, 21:38
W tym tygodniu odbędzie się głosowanie poprawek zgłoszonych przez organizacje ochrony zwierząt do ustawy o ochronie zwierząt doświadczalnych. Szanowny Pośle/Posłanko, zanim podniesiesz rękę, zastanów się: czy w kampanii wyborczej do Sejmu w 2015 roku chciałby się Pan/Pani znaleźć na tej liście: http://prawazwierzat.eu/pol…/politycy-przeciw-zwierzetom.php ?

Z poważaniem
Gość#3 Dec 15, 2014, 21:51

Zrobione, ale 14 moich e-maili nie przyjęto z powodu:
This Message was undeliverable due to the following reason:
Your message was not delivered because the destination computer was
not found.

magda#4 Dec 15, 2014, 21:53

lista mailingowa

Mi nie przepuściło następujących adresów: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Pozdrawiam, MZ

Gość#5 Dec 15, 2014, 22:31
Adam Szejnfeld powinien zostać usunięty z listy. Dostałam odpowiedź od jego asystentki, że jest teraz w parlamencie europejskim.
Gość#6 Dec 15, 2014, 22:36

4

Wysłane, jednak trzy maile nie przeszły plus A.Szejnfeld

This comment has been removed by the person who wrote it.

Gość#8 Dec 15, 2014, 22:43

U mnie 5 nie przeszło...

Gość#9 Dec 15, 2014, 22:55
Wysłałam. Trzeba uważać, żeby na pewno załączył się cały link (u mnie automatycznie się skrócił - wkleiłam go jeszcze raz). Poniżej wersja z całym linkiem:

Szanowna Pani Poseł, Szanowny Panie Pośle,

W tym tygodniu odbędzie się głosowanie poprawek zgłoszonych przez organizacje ochrony zwierząt do ustawy o ochronie zwierząt doświadczalnych.

Szanowny Pośle/Posłanko, zanim podniesiesz rękę, zastanów się: czy w kampanii wyborczej do Sejmu w 2015 roku chciałby się Pan/Pani znaleźć na tej liście:

http://prawazwierzat.eu/politycy/politycy-przeciw-zwierzetom.php ?

Z poważaniem,

Marge#10 Dec 15, 2014, 23:09

wysłałam, tez 5 nie przeszło: jan.kazmierczak, janusz.predki,neumannslawomir, jacekbrzezinka,   mariusz.witczak

natomiast z biura p. Adama Sejnfelda otrzymałam taką oto odpowiedź:

Szanowna Pani, uprzejmie informuję, że zgodnie z decyzją wyborców poseł Adam 
Szejnfeld od 1 lipca 2014 r. jest posłem do Parlamentu Europejskiego i nie 
będzie mógł zagłosować nad wspomnianą ustawą w Sejmie RP. Zapraszam na 
stronę internetową www.szejnfeld.pl

Związku ze zbliżającymi się świętami Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku 
przesyłam w załączniku życzenia od Europosła Adama Szejnfelda

Pozdrawiam
Marta Łasak
asystentka posła do Parlamentu Europejskiego Adama Szejnfelda
Biuro Poselskie w Polsce:
ul. Śródmiejska 20/1, 64-920 Piła, 
tel./fax 067 212 51 35, kom. 602 738 542
www.szejnfeld.pl
www.kobiecastronazycia.pl

ale 98% maili przeszło :) i to najważniejsze

pozdrawiam

MG.

Klaudia#11 Dec 15, 2014, 23:25

Wysłane. Temat: wazna wiadomość od wyborcy 2015r.:)

Gość#12 Dec 15, 2014, 23:37
zrobione; chyba część adresów została zablokowana; całość mi nie przechodziła i podzieliłam na kilka wiadomości, a i tak z każdej grupy jakiś "się odbił"; dopisałam od siebie jeszcze "Pragnę także poinformować, że świetnie zdajemy sobie sprawę z faktu,
że te doświadczenia nie są miarodajne, a przede wszystkim mamy dużą
świadomość na temat możliwości alternatywnych badań, które w
dzisiejszych czasach powinny być standardem w kraju, który pretenduje do
bycia uznawanym za cywilizowany.
Gość#13 Dec 15, 2014, 23:57

Tlen nie chcę wysłać mojej wiadomości...co zrobić?

Gość#14 Dec 16, 2014, 03:57
Nie zgadzam się na mordowanie niewinnych zwierząt w celach dośiwiadczalnych
Gość#15 Dec 16, 2014, 06:19
Kochani, Porada Techniczna - wyślijmy ten e-ami do siebie, a WSZYSTKIE powyższe adresy do ukrytej kopii (w programach e-mailowych), w ten sposób wysyłając jeden e-mail, dotrze od do wszystkich w/w wymienionych.
Pozdrawiam
Gość#16 Dec 16, 2014, 06:54
W tym tygodniu odbędzie się głosowanie poprawek zgłoszonych przez organizacje ochrony zwierząt do ustawy o ochronie zwierząt doświadczalnych. Szanowny Pośle/Posłanko, zanim podniesiesz rękę, zastanów się: czy w kampanii wyborczej do Sejmu w 2015 roku chciałby się Pan/Pani znaleźć na tej liście: http://prawazwierzat.eu/pol…/politycy-przeciw-zwierzetom.php ?

Z poważaniem

Dorota Kozakowska
Gość#17 Dec 16, 2014, 07:00
Poszło, wysłane pod wszystkie adresy, choć niektore wracają bo albo skrzynki przepełnione, albo jakieś inne błędy.
Anna Straszyńska#18 Dec 16, 2014, 07:57

Poszło! Trzymamy kciuki dalej!

Gość#19 Dec 16, 2014, 08:16
Zarówno ubój rytualny jak i doświadczenia na zwierzętach nie są godne miana człowieka. Każdy kto ma choć trochę serca powinien nie głosować za takimi propozycjami. Wprowadziliście tylnymi drzwiami GMO, pozwalacie cierpieć zwierzętom, co z was za ludzie. Polska staje się rzeźnią Europy. Jaki wstyd mieć takich przedstawicieli w parlamencie. Mój głos jest przeciw takim ludziom i ich decyzjom
Gość#20 Dec 16, 2014, 08:48
wysłane :-)
Beata
Gość#21 Dec 16, 2014, 08:57
Stosunek do istot słabszych i bezbronnych jest największą miarą człowieczeństwa. Nie będę głosować na tych, którzy myślą inaczej.
Gość#22 Dec 16, 2014, 08:59
Wysłane :).
Gość#23 Dec 16, 2014, 09:07
Wysłane! :)
Gość#24 Dec 16, 2014, 09:40
Ufff wysłano w pięciu paczkach!!!
Gość#25 Dec 16, 2014, 10:51
Proponuję, by poprawić treść maila stylistycznie:

Szanowna Pani Poseł,

Szanowny Panie Pośle,

W tym tygodniu odbędzie się głosowanie poprawek zgłoszonych przez organizacje ochrony zwierząt do ustawy o ochronie zwierząt doświadczalnych. Zanim podniesie Pani / Pan rękę, proszę się zastanowić: czy w kampanii wyborczej do Sejmu w 2015 roku chciał(a)by się Pani/Pan znaleźć na tej liście: http://prawazwierzat.eu/pol…/politycy-przeciw-zwierzetom.php ?

Z poważaniem

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.