PETYCJA PRZECIWKO LIKWIDACJI LINII AUTOBUSOWEJ NR 210
Skontaktuj się z autorem petycji
przeprowadzcie sie blizej centrum
Nie dla likwidacji 210!!
Jesteśmy przeciwni likwidacji jednej z najlepszych lini autobusowej w Gdańsku. Fakt jest długa, ale za to jest naszym bzepośrednim połączeniem z najważniejszymi dla nas miejscami. Duży plus że jedzie także na lotnisko. Na przystanek autobusowy mamy bardzo blisko i nie ma potrzeby przesiadki jeśli jedziemy np do centrum. Na pociąg PKM wydamy dodatkowe koszty podróży jak i czas by dojechać w dalsze dzielnice Gdańska (centrum, orunia, chełm, ujeścisko itp.)
Sprzeciw dla likwidcji lini 210
Oboje z mężem korzystamy z lini 210, ja dojeżdżam z Osowy na Morenę, a mąż do centrum Gdańska. Po likwidaji będziemy zmuszeni korzystać z samochodu, co zwiększy korki na spacerowej i nasze koszty dojazdów do pracy :-(
zapraszam pomyslodawce zeby z moreny do osowa dojechal bez bus 210.
masakra jakas dla, ludzi którzy tam pracuja. DEBIL
Można nią dojechać zza Głównego przez morene do Osowy.
Dzięki tej linii mieszkańcy moreny i osowy mają lepszy dostęp do Śródmieścia.
Choć ja to najczęściej jeżdze 149 i 122.
Jestem mieszkańcem Osowej i petycję podpiszę. Wydaje mi się, że petycja powinna jednak obejmować również mieszkańców Klukowa, którzy znów zostaną odcięci od transportu publicznego. Tak samo w treści petycji skupiamy się tylko na uciążliwości związanej z przejazdem z Osowej do Gdańska. A co z dojazdami na Morenę czy Niedźwiednik?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Sama dojeżdżam 210 z gościnnej na matarnie czy to do pracy czy tak poprostu na lotnisko. Jest blisko mojego domu i nie wyobrażam sobie żeby nie było tej linii
Re:
jak juz to ZTM a nie ZKM ,a to wina prezydenta miasta Gdanska bo to on placi z budrzetu miasta za to zeby linia funkcjonowala :) mam nadzieje ze linia 210 zostanie
Jest to jedyne połączenie, które umożliwia mieszkańcom Osowy dostać się do innych dzielnic Gdańska nie przesiadając się. Przesiadałam sie wiele razy z autobusu w tramwaj, żeby gdzieś dojechać, ale nigdy nie nadkładałam drogi, tak jak będą musieli nadłożyć mieszkańcy Osowy, żeby dostać się np. na Morenę.
210 powinien zostac gdyz dzieki tej linii mieszkancy osowej czy tez klukowa i matarnii moga bezposrednio dojechac do gdanska lub na orunie jak chcecie jakas linie likwidowac to 110 (moja ulubiona linie autobusowa) gdyz do wrzeszcza mozna dojechac tez 122 i na klukowo tez jest wiele drog prowadzacych z matarni
| This discussion has been closed. |