Chcemy Emisji Dragon Ball Z Fukkatsu no F w polskich kinach.
Skontaktuj się z autorem petycji
Jako dziecko oglądające Dragon Balla fascynowały mnie tylko walki bohaterów. Teraz mając 22 lata zauważam to czego mnie To anime nauczyło : honor,odwaga,duma,poświęcenie,wytrwałość,wierność,braterstwo,uczciwość itd. Obejrzałem to anime wiele razy znam je na pamięć praktycznie, moje dzieci będę starał się wychowywać wzorójąc się na tym anime, a sam chcę sobie wytatuować Goku postać która tak wiele mnie nauczyła. O to dlaczego Dragon Ball nie powinien zostać pogrzebany.Dlatego emisja w kinach mogła by na nowo przywrócić dawną świetność i wychować kolejne pokolenie mężczyzn, dumnych i walecznych.
KOCHAM DRAGON BALLA
25 minutowy fragment Dragon Ball Z Fukkatsu no "F"
http: //aquipelis.net/dragon-ball-z-la-resurrecc ion-de-freezer-online-2015-espanol-latino-descargar-pelicula-completa/
(usuń spacje)
Ta petycja jest nowa czy stara ?
No i co niby da ta petycja? Czy w ogóle jakakolwiek dała co kolwiek w jakiejkolwiek sprawie?
Re:
Skoro wątpisz w tą petycje , to ; Czemu tu wszedłeś ? Chcesz oglądać DB w internecie to oglądaj wraz z kionówkami , rozum że nie każdego pociąga siedzenie przy necie np mnie . Co do twego pytania to petycja o pwrót kevina samego w domu przyniosła sukces , dzięki czemu jest co roku puszczany .
Uważam że to fajny pomysł z emitowaniem db w kinach
Są też torrenty
| This discussion has been closed. |