Muzeum Fryzjerstwa i Polskie Centrum Rzemiosła

Skontaktuj się z autorem petycji

Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Muzeum Fryzjerstwa i Polskie Centrum Rzemiosła

Gość

2015-10-15 07:31

Chciałabym oddać do muzeum urządzenie, którym moja Babcia robiła sobie loki - rozgrzewała je na fajerce na kuchni węglowej, a w późniejszych latach na kuchence gazowej. Nie mam serca wyrzucić, tego zabytkowego już, urządzonka. Sama z niego nie korzystam, bo to już nie te czasy, a nie mam komu tego przekazać. Do muzeum fryzjerstwa świetnie się nadaje.

Gość

#2 Re:

2015-11-12 19:49

#1: -  

To bardzo miło z Pani strony. Chętnie przyjmę wszystko co związane z fryzjerstwem. Niestety na tym etapie nie mam takiej możliwości z przyczyn formalnych. Ale jest Pani pierwszą osobą z taką deklaracją, a to jest bezcenne. Proszę śledzić rozwój projektu. Zobaczymy co czas przyniesie. Ja bardzo wierzę w projekt i będę dążył do jego urzeczywistnienia, bez względu na wszystko a Pani na pewno nie zapomnę.

Pozdrawiam serdecznie.

Błażej Błaszczyk.

Autor projektu

mat

2015-12-09 17:32

tez posiadam jedno urzadzenie sprzed 50 lat, czy jest ktos nim zainteresowany?

Gość

#4 Re:

2016-01-25 11:48

#3: mat -  

Witam serdecznie. Na pewno tak. Jeśli nie przeszkadza, to proszę zachować. Wartości materialnej może nie mieć dużej, ale historyczną ogromną. Przyjmę wszystko, kiedy tylko będę mógł.