BYTOMSKIE SCHRONISKO
Skontaktuj się z autorem petycji
Wielki skandal, w schronie w Bytomiu, rządza faszyści, zabijaja psy, handlują nimi. Schron powinien być miejski z pełnymi prawami dla zwierząt, z wolontariatem, a nie prywatna samowolka tak jak to jest w Bytomiu. Skandal, nadaje sie do nagłośnienia na całą Europę!!!!!
Dla dobra zwierząt
Gdyby one potrafiły mówić .... :(
zmienić natychmiast. Ludzie chcący się wzbogacać kosztem
zwierząt powinni być natychmiast pozbawieni w nim pracy i
ukarani.
bytomska mordownia
chcę się nazywać Człowiekiem .....pochylam się nad losem bezbronnych i żądam kary dla zwyrodnialcow
przynajmniej niech przestrzegają przepisów!!!
Istnieją stosowne przepisy, rozporządzenia, dotyczące prowadzenia schronisk. Są nieco rozproszone, ale od urzędnika mozna wymagac przynajmniej minimalnej umiejetności rozeznania się w tym. Znależć, wymagać, EGZEKWOWAĆ!!!Kto nie przestrzega - niech traci pracę. Zwierzę to nie rzecz. Bezdomność i zły los nie hańbi zwierzęcia tylko człowieka, który na to pozwala...
To jest oburzające, że w dzisiejszych czasach jest nadal dopuszczalne traktowanie zwierząt w taki sposób. Trzeba być pozbawionym uczuć i empatii by patrzeć na to wszystko i przyzwalać na taki stan rzeczy. Dobrze wiem współpracując ze Schroniskiem w Sosnowcu, że da się prowadzić schronisko z dużym wyczuleniem na dobro zwierząt które się w nim znajdują. Mam nadzieję , że władze w Bytomiu też to zrozumieją i przyczynia się do zmian w tym schronisku.
Re:
Patrycja mam pytanie czy bylas w tym schronisku widzialas to ja tam chodze co paredni bez zapowiedzi i naprawde jest sto razy lepiej niz bylo pare lat tem skad sa wlasnie te zdjecia i nagrania obecni wlasciciele dbaja sa nowi pracownicy kazdy moze wejsc nowe kojce naprawde jest tam zajefajnie a nie to co niektorzy pokazuja to sa stare zdjecia i nie koniecznie z naszego schroniska a tak wogule to ta cala akcje pan Grzegorz zaczol bo ma porachunki prywatne i w ten sposob je wlasnie rozwiazuje a sam psy kopal i nie tylko pozdrawiam
wstyd !!!!! a myślałam , że p Nowak przestała być kapo w tym zwierzęcym obozie zagłady !!!
| This discussion has been closed. |