Petycja o pozbawienie J. T. Grossa Orderu Zasługi RP
Skontaktuj się z autorem petycji
Podpisuję petycję ponieważ mam dosyć obrzucania nas Polaków michnikowską polityka odpowiedzialności za holokaust Żydów.
Chyba nie musze przytaczać faktów kolaboracji żydowskiej ze swymi oprawcami.Myślę,że w tej chwili są dostępne archiwa,które mają otwarte podwoje i w swe wnetrza wpuszczają każdego pragnacego prawdy.Myślę również,że zarówno Gross jak i Michnik słyszeli o Judischer Ordnungsdienst o Judenratach kolaboracji,seksualnym wyzysku,złodziejstwie i innych żydowskich niegodziwych zachowaniach żydowskich braci ,braciom idącym na śmierć.Kilkanaście razy pisałam na forum o pomocy jaką nieśli Polacy Żydom.W moim środowisku nikt nigdy o to nie pytał no i szkoda.Nauczo mnie dziecko więzinia Auschwitz i Buchenwaldu szacunku do narodu Żydowskiego ale prawdę mówiąc już go dawno straciłam.Przyszedł czas na rozliczenie się z widmem przeszłości.Z ludzimi pokroju pana Grossa,Michmika i innych,którzy za jedyna prawdę uznają pieniądz Żydowskich oprawców.Obraz ten pozwala mi wracacać do Judenratów .Do oprawców,katów i ich ofiar.
Kiedyś już też pisałam.Jeżeli komuś nie odpowiada moje państwo mój Naród,tradycja,kultura może z niego wyjechać.Bez pożegnamia i zbędnych ceregieli.To jest moje państwi i moja Ojczyzna i nie będę tolerować żadnego łgarstwa, tupeciarstwa i chamstwa.
Jestem oburzona jego anty Polskimi falszywymi publikacjami.
Płakać się chce
Re:
i nie pozwolę pluć na moją ojczyznę,a poza tym to żyd,a żyd nie powinien nosić Polskiego odznaczenia.oczywistym jest że mamona żydowska ukierunkowała jego tok myślenia,
W średniowieczu 80% Żydostwa mieszkało w Polsce. Pozawalśmy handlować, bo polska szlachta brzydziła się dotykać pieniędzy. Traciło się szlachectwo za handlowanie.
Żydzi się w Polsce wzbogacili, zagarnęli bankowość w Niemczech i Anglii. Pojechali z tymi pieniędzmi do Ameryki, skąd tęsknią za pięnym krajem nad wisłą, którego naród nigdy nikogo nie napadł. Nie tak jak Anglicy co obrabowali 92 kraje, ale nie Szwecję czy Polskę. Byli zdolnymi piratami ale kiepskimi nawigatorami. Dla nich cieśnina Kattegat pomiędzy Danią a Szwecją jest zbyt trudna dla nich do przepłynięcia. Rabowanie Afryki, Indii czy Chin było znacznie łatwiejsze.
| This discussion has been closed. |
ten fałszerz historii nie powinien być w Polsce gościem ani zabierać głosu - fałszerz, oszust i sprzedawczyk. zakaz wjazdu do Polski!!!