UWOLNIĆ ZYGMUNTA MIERNIKA!
Skontaktuj się z autorem petycji
Krzysztof Bzdyl
No to teraz mamy test na antykomunizm PiS a zwłaszcza Andrzeja Dudy. Duda może jednym podpisem uwolnić Zygmunta. Niezły egzamin przed wyborami :) Ciekaw jestem czy Duda nadal tkwi mentalnie w Unii Wolnosci czy się odmienił i rzeczywiście mu zalezy na przyszlości Polski. Po prostu zżera mnie ciekawość:)
Re:
#6: członek fan klubu Zygmunta Miernika -
Myślę,że już udowodnił. Ma udowadniać do śmierci?
Miejsce Kiszczka jest w więzieniu.A ludzi takich pan Zygmunta Miernika na wolności.
Rzucenie tortem było zdrowym, patriotycznym i heroicznym czynem przeciwko najbardziej niesprawiedliwym ludziom w Polsce. Oni, a właściwie ONE (iluż tam jest mężczyzn?) mają służyć Polsce poprzez wymierzanie SPRAWIEDLIWOŚCI, a sprzeniewierzając się temu zadaniu są NAJBARDZIEJ NIESPRAWIEDLIWYMI.
Nieuczciwe sędzie i zdarzających się w tym zawodzie nielicznych sędziów (także nieuczciwych) należy zgłaszać na na stronach: http://niezalezna.pl/58120-czarna-lista-sedziow-iii-rp oraz http://dajwlape.pl .
Pytam się kiedy zostaną docenieni Adam Słomka, Zygmunt Miernik, Mariusz Cysewski i wielu innych z KPN-Niezłomni, Wolny Czyn i tym podobnych organizacji? Nie mówię tu o mediach głównego ścieku, ale chociażby przez Gazetę Polską, wpolityce.pl, frondę, pch24, niepoprawneradio.pl, naszdziennik itp. To dzięki ich determinacji i niegrzecznemu zachowaniu w poststalinowskich sądach niesprawiedliwości, niezawisłych od rozumu, takiemu jak obrzucenie sędzi srebrnikami lub tortem, został skazany Kiszczak, został zlikwidowany obelisk chwały w Nowym Sączu itd. itp. W ogóle, żyjąc w biedzie, za pieniądze z emerytur i rent, dokonali oni taki ogrom pracy (w gruncie rzeczy pozytywistycznej, której efektów jeszcze tak od razu nie widać) w dziedzinie usuwania komunizmu z Polski oraz uświadamiania funkcjonariuszom państwowym ich obowiązków, że należy im się szacunek, chwała, cześć i wynagrodzenie od Państwa za tą ich pracę, walkę i poświęcenie.
Elżbieta Kogowska-Piasecka
Re: Re:
Prezydent Duda powinien udowadniac to kazdego dnia. Po prostu jezeli dobro Polski lezy mu na sercu to powinien ze szczególna atencją odnosic się do takich ludzi jak Miernik. Szczerze mówiąc to jestem zadziwony, że Miernik siedzi jeszcze w ciupie a ze strony PiS nikt nie pisnął ani słowa w Jego obronie. Liczą się fakty i twarda rzeczywistośc a nie gadki szmatki pełne deklaracji i semantycznego zamętu:)
| This discussion has been closed. |