Stare LPS
Skontaktuj się z autorem petycji
Niemowcie ze te lps sa brzydkie ale i tak uwazam
zeby wrocily stare lps
Bardzo chce zeby wrocily lps g1 stara seria
Pozdrawiam Raibow dash
Niech wroca stare lps !!!!!!!!!!!!!
niech hasbro zobaczy jakie mają zdanie w internecie ludzie o
nowych lps jeżeli hasbro niezacznie ich produkować to się
wkurze!! Kocham stare lps!!! Stare z g2!!!!
uwielbiam stare lps dla czego je usuneli ze sklepów
niech wrucą a nowe niech usuną!
B o t a k
Stare lps lepsze!
Nowe lps które są w zestawach są bardzo źle wykonane. Mają odpryski farby. Stare miały bardzo twardy plastik ale dało się go nacisnąć. Za to ten plastik z nowych lps jest taki pozornie miękki ale tak naprawdę baaardzo twardy. Na wcześniejszym plastiku powstawały piękne cieniowania brązu jak i innych kolorów. 1 lps dostałam w wieku 3 lat. Shorthaira z sardynkami. Po roku czasu zgubił się, a gdy miałam 11 lat postanowiłam kupić takiego samego za... 68 zł. Dodatkowo na zdjęciu wyglądał jak nowy a gdy do mnie przyszedł miał czarną rysę na twarzy. Nie zapominajmy że był to lps #886.Musiałam mu więc zmyć cały ten pasek od nosa do czoła. Mojej koleżanki koleżanka nakleiła na nowego lps kokardkę. Chciała ją zdjąć i wtedy farba się odkleiła. Nakleiła na starym- nic. Podsumowując: chcemy stare Littlest Pet Shop.
Na g2 hasbro by więcej zarobiło bo więcej osób je chce niż te g4 i nie chce starych lps dlatego że to unikaty tylko dlatego że są ładne fajne i idealne do filmów PS. Czy tylko mój głos się nie dolicza gdy głosuje i cały czas jest u mnie gdy wchodze na petycje tyle samo głosów?)
niech wrócą!!!
Re:
bardzo chcę aby wróciły nasze dobre stare LPS prawdziwi kolekcjoneży tacy jak ja chcą odzyskać ukochaną serię G2 więc bardzo proszę w imieniu was wszystkich zwróćcie nam nasze cudowne LPS!!!
Ja mam same nowe i za każdym razem gdy idziemy do smyka to patrzę czy są jakieś stare pet shop ale nie
wole stare lps
STARE LPS MAJĄ POWRÓCIĆ !!! NIE CHCEM LPSOW Z CIAŁEM KTÓRY MOŻNA WYMIENIĆ
Re: Stare lps lepsze!
#87: ThezebraLPS - Stare lps lepsze!
Moja zebra Z nowej serii która kupiłam w oryginalnym opakowaniu ma na pysku czarne odbarwienia
| This discussion has been closed. |