Zwolnienie ordynatora Zorana Stojceva. Apel
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: Zwolnienie dr.Srojceva.
#107: Lęborczanin - Zwolnienie dr.Srojceva. witam To miał pan wiele szczęścia albo pan zapłacił za operację jak to bywa w tych czasach żeby powiem jedno ja trafiłam do szpitala i jakoś podle mnie potraktował albo dwie stomie albo do domu nie robiąc żadnych badan specjalistycznych tylko USG a że nic noie pokazało to do domu a dwa tygodnie pózniej wyszła zapalenie jelita i uchyłków a P.stojcev postanowił wypisać w takim stanie do domu brawo!!!!!!!!!!!!!!!super podejście podobno powinien pomagać ! Składał przysięgę
Re:
witam byłam pacjentką i mam złe wspomnienia bez żadnych badań chciał zrobić mi dwie stomie to mu powiedziałam czy ja wyglądam na to żeby chodzić ze stomią raczej nie to typisał mnie natychmiast do domu i to jest lekarz specjalista brawo!!!!!!
Re:
a mojego brata operował po dwóch dniach pęk i czekał na stół 14 godzin i zafundowano mu dwie stomie wyszedł z tego i zmarł zapalenie otrzewnej i inne rzeczy jeszcze doszły mam cały wykaz i wypis jak myli mu wszystkie wnętrznosci dosłownie a mnie przywiozła karetka też z zapaleniem jelit i uchyłków to powiedział albo dwiw stomie albo do domu to zapytałam P.DOKTORA czy ja wyglądam na osobę która bedzie chodziła ze stomią to wypisał mnie natychmiast do domu byłyśmy trzy na sali i wszyscy słyszeli tak wysokiej klasy specjalista powinien leczyć a nie wypisać do domu bo USG nic nie pokazało są jeszcze inne badania które powinien zlecic do wykonania ale nie najlepiej wypisac do domu
Pomógł i otoczył opieką, gdy inni mówili że sie nie da.
Dziękuję za pomoc!!!!!!!
.
Re:
Stanowczo sprzeciwiam sie zwolnieniu Pana Doktora Stojceva. Wygląda na to, ze Pana Sapińskiego przysłali urzędnicy z Gdańska po to, aby tworzył konflikty, likwidował szpitalne oddziały i zwalniał fachowców, a w efekcie aby doprowadził do sprowadzenia Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego do rangi podrzędnej powiatowej lecznicy. Może Pan Sapiński jako przynoszący samo zło, sam się wyniesie ze Słupska dla dobra miasta i regionu albo niech zamiast niszczyć zaczmnie coś dobrego tworzyć.
Na dodatek dr Stojcew jest z punktu widzenia pacjenta wzorem kompetentnego i oddanego swojemu zawodowi lekarza.
Panie Prezesie wracaj pan do swojego zapyziałego Lęborka.
Prezes niech spada do siebie rzadzic
Ciekawa jestem czy prezes jest tak szanowanym czlowiekiem jak dr. sStojcew. Panie prezesie ludzie cie zniszcza. Jestes nic nie wartym czlowiekiem. Przepraszam burakiem bo czlowiek ma serce dla ludzi chorych a nie zabiera im nadzieje. Dla chorych w slupsku to dr. Stojcew jest nadzieja
| This discussion has been closed. |
Re:
#46: -Bardzo dobrze że chcą przenieśc porodówkę bo to jest chore tyle pieniędzy idzie w błoto wożenie badań czy zaopatrzenie opatrunków ,pościel i inne rzeczy to nasze pieniądze które idą w błoto a nawet jedzenie które dociera zimne to jest dbanie o kobiety które rodzą nie taka powinna być okpiek bardzo dobrze że mi się spieszy ile oszczędności będzie!!!!!