Zwolnienie ordynatora Zorana Stojceva. Apel
Skontaktuj się z autorem petycji
Marszałku, opanuj sytuację...
petycja śmiechu
Jeżeli petycję może podpisać Jihadi John lub Anakin Skywalker to widać powagę tej petycji.Każdy może się podpisać za kogo chce,bo nie ma żadnej weryfikacji.Żałosne.Jaka gazeta taka petycja.
Natomiast czym wykazał się jak dotąd nowy prezes poza kłótniami, likwidacjami i zwolnieniami? Akurat są inni lekarze i inne oddziały które wymagają skreślenia za brak wiedzy i chęci leczenia chorych.
Czytałem artykuły o walce w Lęborskim szpitalu, były zgłoszenia do prokuratury za niegospodarność itd.
Po ucieczce z Lęborka teraz bałagan w Słupsku i takie dosłownie głupie kroki. NIE ! stanowcze Nie, dla takiego zarządzania Słupskim szpitalem.
Wyrażam sprzeciw wobec tego bezprawia samowolki Pana Sapinskiego i Jego kolesia Marszałka. Jestem przeciw zwolnieniu Z. S.
Profesor jest wspaniałym lekarzem,specjalistą, profesjonalistą takich lekarzy jak Zoran Stojcev w Słupsku powinno być więcej. Jest wielkim specjalistą i wiem, że to co robi robi z sercem.
Re:
No włąsnie, czy doktor razem ze swoimi lekarzami zadłuża szpital??? czy że co? używają zbyt drogich leków, aparatury, wody, jedzenia??? czy może chorzy są zbyt drodzy!!!. Kogo obchodżą koszty gdy najwazniejszym jest ratowanie życia chorego.
| This discussion has been closed. |