Zwolnienie ordynatora Zorana Stojceva. Apel
Skontaktuj się z autorem petycji
To najwyzszej klasy fachowiec.Ciagle uczy sie i wdraza nowe metody leczenia.Jest otwarty i jesli moze pomoc robi to bez wahania.Od lat pomaga mojej rodzinie.To jest ogromna strata i marnotrastwo takich możliwości i potencjalu.Pan prezes mowi o lojalnosci a sam co w tym kierunku zrobił ?Zaden dyrektor czy prezes nie mial zastrzezen do pracy doktora Stojceva a minelo dwadziescia pare lat.To pan Prezesie generuje poziom zimego wyrachowania i nielojalnosci.Zawiedziona pacjentka.
Dr. Zajcew to wspaniały lekarz i człowiek . 14 lat temu byłam Jego pacjentką i nie ma dnia ,żebym nie pomyślałą o Nim z wdzięcznością i wielką sympatią. Jeszcze raz dziękuję, że mogę to napisać, Panie Doktorze.
REWELACYJNY SPECJALISTA ,BEZ WĄTPIENIA JEDEN Z NAJLEPSZYCH LEKARZY W DZIEDZINIE ONKOLOGII W POLSCE I NIE TYLKO .URATOWAŁ WIELE OSÓB ,DZIĘKI SWOJEJ WIEDZY. TO SKANDAL ,ŻE ZA RATOWANIE ŻYCIA ZWALNIA SIĘ TAKICH LUDZI.!!!!!!!!!!!!
DOROTA BARTOSZEK
Uważam, że decyzja pana prezesa jest hańbiąca
Prezes powinien podać się do natychmiastowej dymisji. Brak szacunku dla zdrowia i życia, które ratuje dr. Stojcev.
Re:
Ten darmozjad prezes niech wraca do Lęborka, bo stamtąd się tu wpieprzył!!!
Doktor Stojcev jest wspanialym czlowiekiem i wybitnym specjalista, osobiscie operowal mojego meza. Pomimo ze diagnoza wystawiona przez lekarza byla jednoznaczna, (,nowotwor agresywny,)bardzo pozno sie ujawnil i zbyt szybko postepowal. Dr.Stojcev i jego personel medyczny zrobili wszystko aby przedluzyc zycie mojemu mezowi. Dziekuje ordynatorowi i calemu personelowi.
Wiemy o co chodzi, przekroczone budzety i limity a gdzie etyka lekarska, niech prezes i cala ta spolka zmniejszy swoj osobisty budzet.
Re: Re:
Jest rzeczą dość charakterystyczną, że krytyczne opinie o doktorze Stoicevie, piszą nieuki, osoby, dla których ortografia jest czarną magią. Podobnie jak ten prymityw, który nawet nie potrafi poprawnie napisać słowa „podjął”. Z doktorem Stoicevem miałem kontakt wielokrotny, podobnie moja żona. Nigdy nie mieliśmy odczucia, że doktor traktuje nas z góry, przeciwnie, w postawie doktora Stoiceva zauważa się wiele cech budzących szacunek dla jego osoby. Jest to wybitny fachowiec, dbający o pacjenta, konkretny i słowny. Nie wykluczam, że mogą mu puszczać nerwy w chwili gdy pacjenci oczekują cudu, lub mają własną wizję leczenia, nie wyrażają zgody na proponowany zabieg itd.
| This discussion has been closed. |