Cofnięcie zmian personalnych w Programie Trzecim PR
Skontaktuj się z autorem petycji
Nielegalne wykorzystywanie maili osób postronnych po to żeby podkręcić wyniki petycji.
Chamstwo wszelkiej maści KODziarzy nie zna granic. Nie wpisywałem się na żadną listę ani petycje, mimo tego mój mail został wykorzystany i zostałem poproszony o potwierdzenie swojego podpisu. Trójki przestałem słuchać lat 12 temu od kiedy nie do wytrzymania było brukselskie poddaństwo w tym radiu a Olszański zaczął zapraszać Bęgowskiego. Trójka to dno muł i wodorosty, nie słucham mułu bo po co się męczyć. Rozumiem lewicowe poglądy - w końcu są tacy których Bóg karze brakiem rozumu, ale dlaczego słuchacze mają być tymi poglądami bombardowani? Kto ma zdrowie słuchać tych brukselkicj bredni w Euranecie o książetach pustyni którzy nas ubogacą? Zmiany w trójce powinny być tak głębokie, że hej. Może jak wróci Hanna Maria Giza to i ja wrócę.
Żeby Trójka była Trójką
Re: Nielegalne wykorzystywanie maili osób postronnych po to żeby podkręcić wyniki petycji.
to idzie z automatu, tak jak reklama to prostacki styl a ludki klikaja bo sa za "demokracja" dobrze ze napisales jak to idzie to jest mobing internetowy
| This discussion has been closed. |