PRZECIWKO KONI NA RZEŹ!
Skontaktuj się z autorem petycji
Również jestem przeciwko by konie trafiały na rzeż ale mysle że nie uda nam się w tym kierunku za wiele zrobić uważam również że jeżeli te nasze biedne konie jechaly tysiące kilometrów na ubój tzn.w inne kraje ue bo w Polsce z tego co wiem teraz powstała ubojnia i to jedna legalna a reszta to ubija nielegalnie myśle że powinnyśmy rownież walczyć o godną śmierć dla naszych koni bo zanim trafią na ubój np do włoch połowa z nich ginie w tragiczych warunkach chciałabym aby powstało więcej ubojów w Polsce,wiem że połowa z was powie że żle pisze ale wiem to na własnym doświadczeniu miałam konia którego bardzo kochalam pewnego dnia gdy był na polu i się pasł czegoś się tak bardzo wystraszył że skoczył przez ogrodzenie na ktore niestety się wbił umieral w mękach weterynarz stwierdzil ze nie będzie usypial że lepiej oddać na ubój musialam to zrobić bo koń ma paszport i trzeba to pózniej zgłosić i biedny musiał jechać do wloch....;(
Jestem za ta petycja!
Re:
Koń tak jak inne zwierzęta mają uczucia i my powinniśmy zwierzętom pomagać,a nie je męczyć bądź zabijać,a zabijać po co-----???dla pięknego futerka---bezsens i dla mnie debilstwo tak nie można postępować....!!!!!!!.A konie sama widziałam na własne oczy ---jak płaczą i lecą im prawdziwe łzy to przykre.....
Re: do gosi, której "biedny koń musiał jechać do Włoch"
oddałaś rannego konia , którego bardzo kochałaś, na rzeź .wysłałaś go w takim stanie w kilkudniową "podróż" do Włoch z powodu jakiegoś paszportu i weterynarza sadysty? no... gratuluję miłości do zwierząt i determinacji w poszukiwaniu humanitarnego rozwiązania .
Re:
koxham konie i podpisze to ale nie rozumiem rych ludzi przecierz kon to przyjaciel tak jak pies i tp
Prosze dawajcie tu swoj komentarz dla was to tak malo ale dla koni to bardzo duzo...
Stop rzeźnią dla koni!
STOP RZEŹNIĄ DLA KONI! TO NIEWINNE ISTOTY! OD LAT POMAGAŁY LUDZIOM, A TERAZ LUDZIE JAK SIĘ IM ODWDZIĘCZAJĄ? ZABIJAJĄ JE I JEDZĄ! STOP!!!
| This discussion has been closed. |