Nie chcemy połączenia ZSOiU z ZSZ
Skontaktuj się z autorem petycji
...
#1: Natal - można jeszcze strajk zrobić
Nic wam to nie da. Jakieś strajki... Bez sensu. Wymyślcie cos lepszego
Poza tym uczniowie są przyzwyczajeni do swoich nauczycieli a teraz może im się pozmieniać
Re:
no to psikus ruda :D i tak połączą te szkoły i tak, nie widze roznicy jezeli chodzi o poziom miedzy ZST i ZSOiU. Taka sama hołota jest i tu i tu. A moze bedziesz miala mniej miejsca w kiblu jak polacza szkoly i juz nie poruchasz sie ze swoim chlopakiem co ?
dziekuje za uwage
Re:`nauczycielka
Przeczytałam powyższe posty i zrobiło mi się przykro! Nie obrzucajcie się inwektywami! Nie atakujcie wzajemnie! Przecież to nie o to chodzi. Powinniście się wspierać, bo przecież młodzieży z obydwu szkół chodzi o to samo - chcą być sami u siebie. Reprezentujcie godnie swoje szkoły, Chce być dumna ze swoich Uczniów, tak jak byłam dumna w piątek!
ps.róbcie co możecie, Odzieżówka musi zostać i zdecydowanie jest lepsza od Skórwianki!! Chodziłam do ZSOSiU 6 lat więc wiem co się dzieje w jednej jak i w drugiej szkole i zdecydowanie mówię połączeniu szkół "NIE"!!
pozdrawiam
Re: HAHAHAHAHAHA
#16: Radomianin - HAHAHAHAHAHA
Człowieku zanim zaczniesz coś pisać, poczytaj najpierw słownik ortograficzny!!!!!!!!!!!
Re: Re: HAHAHAHAHAHA
odzieżówka żądzi i nikt tego nie zmieni bo przyszliśmy do odzieżówki to po polączeniu nibyjaka szkole skończymy.
NIE MA I NIE BĘDZIE łaczenia ZSOSiU i ZSZ
to poprostu żałosne
;/
Ludzie trochę Kultury ;)
UWAGA
JUTRO O 14 PROTEST PRZED URZĘDEM MIEJSKIM. BIERZEMY WSZYSTKO CO JEST GŁOŚNE, TRĄBKI, GWIZDKI, COKOLWIEK.
obecność uczniów Odzieżówki obowiązkowa!!!!
Liczę także na waszą pomoc .
http://www.petycjeonline.com/skatepark_w_zelowie
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.