Petycjeonline.com

Maluch+2021 - protest przeciwko zmniejszeniu dotacji dla prywatnych żłobków na 2021 rok

Prośba o pomoc z uwagi na brak odpowiedzi Ministerstwa

Gość#1 Mar 24, 2021, 09:25
Petycja w mailu wysłana do ministerstwa :) Na odpowiedź pewnie się nie doczekam :(
Gość#2 Mar 24, 2021, 12:07

Nie podpisałem się i tak oto odpowiedź...

Uprzejmie dziękujemy za kontakt z Ministerstwem Rodziny i Polityki Społecznej i potwierdzamy wpływ wiadomości mailowej. Niniejsze potwierdzenie jest generowane automatycznie, prosimy nie odpowiadać na nie.

Wszelkie aktualne informacje na temat działań naszego Ministerstwa, w związku z bieżącą sytuacją, znajdą Państwo pod adresem: https://www.gov.pl/web/rodzina.

Jednocześnie informujemy, że korespondencję niezawierającą imienia i nazwiska (nazwy) oraz adresu wnoszącego pozostawia się bez rozpoznania.

Wnioski o udostępnienie informacji publicznej rozpatrywane są w trybie ustawy z dnia 6 września 2001 r. o dostępie do informacji publicznej (Dz. U. z 2018 r. poz. 1330).

Zachęcamy do kontaktu telefonicznego pod nr tel. 222 500 108.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE informuję, iż :  

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Minister Rodziny i Polityki Społecznej (ul. Nowogrodzka 1/3/5, 00-513 Warszawa)      
2. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na przesłany do Ministerstwa Rodziny i Polityki Społecznej list, skargę lub wniosek na podstawie przepisów ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. Kodeks postępowania administracyjnego w zakresie rozpatrywania skarg, wniosków i listów o obywateli.
3. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu ( dotyczy sytuacji, gdy dane przetwarzane są przez administratora w celu wykonania zadania realizowanego w interesie publicznym lub w ramach sprawowania władzy publicznej powierzonej administratorowi, albo w celu realizacji przez administratora jego prawnie uzasadnionych interesów) oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
4. Podanie przez Panią/Pana danych jest dobrowolne, ale konieczne w celu udzielenia odpowiedzi na przesłany do Ministerstwa Rodziny i Polityki Społecznej list, skargę lub wniosek.
5. W sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych prosimy o kontakt z  inspektorem ochrony danych: [email protected]

Gość#3 Mar 24, 2021, 12:10

Re: Nie podpisałem się i tak oto odpowiedź...

#2: - Nie podpisałem się i tak oto odpowiedź... 

Z tego wynika by otrzymać odpowiedź , muszą być dane personalne i adres osby zgłaszającej lub firma :) Może wtedy odpiszą :)

Olek#4 Apr 21, 2021, 00:37

Re: Nie podpisałem się i tak oto odpowiedź...

#2: - Nie podpisałem się i tak oto odpowiedź... 

Ja się podpisałem i też brak odpowiedzi. Komuś może odpisali?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.