Budowa Skateparku w Rudzie Śląskiej
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the person who wrote it.
Takze życze temu projektowi jak najlepiej ale wątpie że się uda.
Ruda zawsze pozostanie w tyle ale mamy za to przecież "piękny" rynek za kilkanaście milionow
w dzielnicy bankowej :) coś za coś
mtb do lasu !
Kochani - na spokojnie, systematycznie. POŁĄCZCIE siły z ZELOWEM
Połączcie siły w podpisach, koncepcjach zachęcania Władz do REALIZACJI POMYSŁÓW.
W Nowym Roku - życzymy ZDROWIA i Przychylności WŁADZ dla super pomysłu
This comment has been removed by the person who wrote it.
To ty mozesz do innych miast jezdzic do skateparku a inne miasta do ciebie nie? Jestes egoista wobec swoich ziomkow.
Poza tym lokalizacja jest dobra w Bytomiu. To ze jestes oferma i nie umisz sobie znalezc dojazdu to nie jest nasz problem. Jakos mozna z sasiednich miast dojechac na ul. Wroclawska czy tramwajem, czy autobusem.
Re: Re: Lokalizacja
Jaką ofermą? Znajdź mi dojazd z goduli pod sam prak prawie to ci będę bravo bił, bo z tego co się orientuje to tylko 146 jedzie, który jedzie na dworzec i T9, który na plac sikorskiego jedzie, tak więc powodzenia, a miasto zrobi tam gdzie jest na to miejsce i możliwość, ja podałem tylko Orzegów jako przykładową lokalizacje bo stoi tam duży teren pusty... Nie kłóć się jak nie wiesz o co. Aaa taki jeszcze jeden przykład mam po za Bytomiem, skatepark w Tarnowskich Górach, dojazd jest taki beznadziejny, że z centrum TG, już nie mówie o dojeździe tam, jest jeden bus pod sam sp, który jedzie raz na godzine, albo nawet mniej, z innych autobusów trzeba cisnąć niewiadomo ile. Tak więc zanim znowu mnie nazwiesz ofermą to się porządnie zastanów.
Re: Re: Re: Lokalizacja
No to jaki problem sie przesiasc w kolejny autobus lub kilka krokow na tramwaj co jedzie na Wroclawska? Zreszta powodzenia, ze jarasz sie jazda na chujowych skateparkach ;D
Re:
Spoko myslenie...Zamknijcie nas wszystkich w klatce jezdzijmy w zamknietym kwadracie, a deskorolka, rolki czy bmxy ktore narodzily sie na streecie znikna z ulicznej jazdy...
Patrol : mtb do lasku ?? bez przesady na parku też sobie radzą chyba już zapomniałeś jak to jest na MTB trzymaj się musimy się kiedyś spotkać i pośmigać.
#5: Patrol cwaniak sam kiedyś smigałeś na mtb wiec siedź cicho :D
| This discussion has been closed. |