Podwyżka cen biletów komunikacji miejskiej we Wrocławiu
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Zupelnie sie z Toba zgadzam. Zamiast zadbac o ogol mieszkancow, wybudowano stadion, ktorego nie bedzie mozna zapelnic!!!!
Re: podwyżka cen biletów komunikacji miejskiej we Wrocławiu
uwazam, że należy udać sie do Radny Rady Miejskiej Wrocławia i podczas ich dyżurów zainteresować tą spawą, ponieaważ oni sprawując władzę stanowiącą we Wrocławiu, może tą podwyżkę zablokować lub przynajmniej utrzymać ceny wg. mnie najpopularniejszego biletu za 80 zł.
Zapomnieliście o wolnym rynku?
W normalnym świecie w takiej sytuacji wybiera się albo usługi konkurencji (tutaj niestety jest monopol, ale ciekawy jestem ile z was poparło by otwarcie rynku transportu publicznego na terenie miasta), albo transport alternatywny - samochód, rower, motor, nogi, taksówki itd.
Zacznijcie po prostu jeździć samochodem (nie wszyscy mają, ale założę się że większość) i nie kupujcie biletów. Inne rozwiązanie to jeżdżenie "na gapę" - od 3 miesięcy nie miałem kontroli.
Petycje są dobre na mięczaków, którzy tak naprawdę nie chcą nic zrobić, tylko trochę pojęczeć....
Może masz ochotę odwiedzić Wrocław albo jesteś jego mieszkańcem?
Uzupełnij ankietę! Dla wspólnego dobra!
Re: Zapomnieliście o wolnym rynku?
#10: ankieter - Zapomnieliście o wolnym rynku?
To sie nazywa Spoleczenstwo Obywatelskie:)! (grass roots)
Re: Zapomnieliście o wolnym rynku?
#10: ankieter - Zapomnieliście o wolnym rynku?
samochodem nie moge bo juz protestuje przeciwko cenom benzyny. rower owszem ale wiosna i latem. taksówki błagam, chyba nie prtestujemy dlatego ze jestesmy bogaci, stac nas i chcemy sobie pomarudzic. nogi no comment. a na gape...moze te podwyzki to wlasnie przez to ze tyle osob tak jezdzi i nie ma kontroli...
Dlaczego ceny nie będą takie jak w Warszawie 3,6zł za normalny? Ja protestuję!
| This discussion has been closed. |