Dragon Ball w telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
kto tu sie podemnie podszywa !!!!!!!!!!!!!!!!!! My fani db nie jestesmy zakłamani za to Mateuszek tak
nie mam na myśli ciebie tylko chodzi o gościa który oferuje fałszywe nagrody . On sie podszywa pod ciebie i mnie . A po zatym ty jestes debil .
I ty sie upierasz że jesteś dorosły Mateuszek??????? Nie wydaje mi sie . Po twych komentarzach doszłam do wniosku że naprawde jesteś zasmartkatym gówniarzem
Mateuszek przestań sie podemnie podszywać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jesteś wcale dorosły tylko zasmarkatym gówniarzem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Goku ssj5 to mj bliski nie pozwole go oczerniać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja go nigdy nie traktowałam jak dzieciaka za to widze że to to ty jesteś problemem w sęsie ; ty musisz udac sie do psyhologa . To nie goku ssj5 a ty jesteś dzieciakiem .
nie dziwie sie goku ssj5 że jest poirytowany po rozmowach z tobą mało brakowało a wpłyną byś negatywnie na niego .
ooooo no prosze kolejny zasmarkaty gówniarz maq !!!!!! Masz czelnosc goku ssj5 poczuczać żeby sie normalnie zachowywał ?? Byłeś normalny do czasu gdy nazwałeś mego krewenego że jest uposledzony psyhicznie . Co do ciebie Mateuszek nie musze robić jak ty mi radzisz gdyż wierze i ufam goku ssj5 nigdy go nie uważałam za dzieciaka . Jesteś Mateuszek z maq ; Chory psyhocznie . Dowody Mateuszek są przeciwko tobie podstawne .
This comment has been removed by the person who wrote it.
ty zamknij pizde zasmarkaty gówniarzu !!!!!!!!!!! Tutaj sie mylisz bo jest młodzież która też lubi sie bawić byłeś normalny do czasu gdy nie obraziłeś mojego krewnego . Tak dla twojej wiadomości ; Goku ssj5 nie obraża sie z byle powodu tylko irytuje go gadanie głupot . Puki Mateuszka nie poparłeś byłeś normalnym człowiekiem teraz jak to ujął goku ssj5 wobec Mateuszka ; Ma głowe wypełnioną powietrzem zamiast mózgu to samo tyczy sie ciebie zasmarkaty gówniarzu . Przestań lepiej bronić Mateuszka !!!!!!!!!!!! Jego strzony nie są żdnym dowodem .
| This discussion has been closed. |
te teksty Balcerowicz musi odejsc i nam cie Mateuszek nie są moje ktoś sie podszywa po demnie podszywa tak jak pod moją znajomą Brawurke i dartha vadera