Protest przeciwko trybowi zmiany cennika DS PW
Skontaktuj się z autorem petycji
Poprawna forma
Cześć, przesyłam kilka uwag odnośnie formy:
Poprawione więc tu już niepotrzebne.
This comment has been removed by the person who wrote it.
W piśmie wymieniony jest DS Riviera bo z niego pochodzą autorzy, ale jeżeli inne DSy mogą się pochwalić podobnymi wrażeniami pismo zostanie uogólnione ;)
Re:
Dzisiaj postanowiłam poszukac czegoś takiego w Babilonie i znalazłam przy Administracji, nie wiem czy ktokolwiek inny przechodząc zwrócił uwagę na tą tablicę. Ale niestety nie wiem kiedy zostało to wywieszone.
Re: Uszczegółowienie:
#10: Publicznie - Uszczegółowienie:
więc petycja jest źle adresowana. Proponuję ją pisać do rektora wieczorka, kierowników DSów i rektora Szmita
Cennik jest załącznikiem do podanej uchwały. Ale prawda prawdą - treść uchwały zupełnie nie przystaje do jej załącznika. Więc może ktoś z KDS wyjaśni o co tu chodzi? W uchwale KDS nie zgadza się na podwyżki ale w załączniku do niej jest podany cennik z podwyżkami. Gdyby nie to, że pod cennikiem są podpisy przewodniczących bym nie uwierzył, że KDS się na to zgodziła.
DAJCIE SPOKÓJ
Re: DAJCIE SPOKÓJ
#19: BRAK SŁÓW - DAJCIE SPOKÓJ
To może chciałbyś się zamienić z tymi osobami? Ciekawe czy dalej byś sądził, że wychodzą na plus ;)
Re: DAJCIE SPOKÓJ
#19: BRAK SŁÓW - DAJCIE SPOKÓJ
Nie rozumiesz. Zgoda?
Re: Re: DAJCIE SPOKÓJ
#22: wyłączCAPSLOCK - Re: DAJCIE SPOKÓJ
Na Łazarskim rejonie, nie jest kolorowo
czasem zapija się smutki i bywa czilałtowo
Sam nie pobieram stypendium socjalnego ale według mnie jest to jawna dyskryminacja tychże osób. Niestety najłatwiej dokopać biednemu... Te zmiany są po prostu chore nie dość, że z roku na rok zwiększają opłaty za akademiki(próżno szukać aktualnego cennika na kwaterunek.sspw), coraz więcej zajęć WF jest płatnych(np. basen od tego roku). Na każdym kroku próbują od nas wziąć pieniądze. Ehh muszę jak najszybciej skończyć te studia bo lepiej na pewno nie będzie a jak widać na powyższym przykładzie ninja ustawy mogą skutecznie utrudniać studiowanie.
Podsumowanie
| This discussion has been closed. |