Administracja Looki.pl, gra Desert-Operations, traktowanie graczy
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
#326: iNS a.k.a. Framptonowy -
Prosze bez wyzwysk:) napisz jeszcze raz Frampton
niech bedzie...
================
wczesniej jak juz co niektorzy widzieli, pisalem tutaj na forumku poscik n.t. mojej wizyty w supporcie. odpisywal mi wtedy niejaki Tomasz Barski ej ke ej Forseti. to co pisalem i co on pisal widzieliscie, i pewnie pamietacie ;] wczesniej powod blokady mojego konta bylo "wulgarne zachowanie", a teraz? heheh enjoy -> http://i56.tinypic.com/5nlnpf.jpg / swoja droga ladnie w glowach musi byc, zeby tak zmienic powod ;]
nic, to nie jest istotne. dla wiadomosci pana Tomasza Barskiego - nie zamierzam sie nikogo pytac o pozwolenie w tworzeniu screenow ;] nigdzie to nie jest zabronione, prawda? ;] zadna zgoda na zamieszczanie screenow MOJEJ WLASNOSCI nie jest mi potrzebna, takze prosze sie nie spinac bez potrzeby panie Tomaszu. albo pokazac ustawe konkretna, ktora ZABRANIA mi wstawiania screenshotow :)
forseti
oczywiście takowej nie było,a szanowny Pan Tomasz najpierw mi dał bana(też na 200 dni) za używanie niekulturalnego języka,ale się chyba zreflektował i zmienił uzasadnienie.Ręce opadaja,niestety nie zdarzyłam zrobic screena ale następiło to mniej-wiecej takich słowach
''czy nie uważasz że dając tak bezpodstawne bany wykazujesz swoja małość i niemozność odpowiedzi na moje argumenty''...?
Ktos wcześniej pisał jak wyglada sprawa od strony sądowej i niestety muszę się zgodzić z tym co napisane.
Sama rozmawaiałam z prawnikiem i powiem Wam że sprawa jest beznadziejna.
Może ma ktos wsród Was znajomego dziennikarza lub kogos gdzie w medich moznaby nagłoscić sprawę?
Sądownie nie ma szans.
forseti cd..
najśmiejszniejsze jest to żę gracz Efe i mar1an082 zapytali się za co mnie zbanował i sami dostali blokadę na czat...!!!
Ludzie to są cuda na kiju!!!
Re: forseti
na desercik.pl juz jest artykul o looki, takze jeszcze na paru podobnych serwisach (znanych oczywiscie) i juz wiekszy rozglos bedzie :)
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: smietana
Re: Co to jest???????????????
#336: - Co to jest???????????????
człowieku dobrze że usunął większość wpisów była obrażliwa zastanów się co wypisujesz
czarnoch
Autor tej petycji #321 2011-08-25 15:23
Prosze o nie zamieszczanie obrazliwych tresci, wlasnych domyslow przez wlasnie wulgaryzm link do petycji nie moze byc umieszczany na forum looki. Prosze o wklejanie tylko screenow/linkow, ktore moga pomoc w petycji.
Cala reszte usunalem, bede zostawial tylko i wylacznie linki do forum looki, screeny ktore pokaza brak kompetencji ze strony moderatorow lub administratorow looki.
Temat
Re: Temat
To nie reklama tylko możliwość sprawdzenia jakie bugi mają gry looki, opisy itp, tylko wiedzą o tym admini;)
PS po usunięciu tego posta załączam bota , w 3 min będziesz miał 3000 stron petycji , nie usuwaj prawdy
| This discussion has been closed. |
Reason for the removal: wyzwyiska