Chcemy drugiego sezonu "Powiedz TAK!"
Skontaktuj się z autorem petycji
KAPITALNY serial! Zaraża wszystkich :D Pachnie świżością i powiewa subtelnościa a muzyka Pana Domagał to miód dla uszu:)
Ja już tęsknie za kolejnym odcinkiem.
Mega serial
Najlepszy serial ostatnich lat. Decyzja władz Polsatu żenująca. Rezygnuje z dekodera tej stacji bo oni nie szanują widzów
Zdecydowałam się na podpisanie tej petycji, ze względu na to, że serial pokazuje prawdziwe życie- które nie zawsze jest kolorowe i usłane różami, w którym nie wszystko jest czarno-białe ale wszystko może zmienić się w ciągu sekundy. Serial jest wartościowy i obok Przyjaciółek zdecydowanie jest flagową produkcją Polsatu. Sympatia do postaci, możliwość identyfikowania się z nimi oraz rewelacyjna obsada stanowią moc i wartość produkcji oraz stacji Polsat. Zdecydowanie stacja powinna stawiać na takie produkcje, niż na tworzenie kolejnych seriali paradokumentalnych o bzdurnej treści i niskiej jakości.
serial jest fenomenalny, obsada genialna, humor na poziomie, ciekawe wątki i te piosenki w tle... Coś wspaniałego... Błagam was i proszę, zróbcie 2. serię.
Trochę chaotycznie napisana petycja, myślę że napisana w pośpiechu, ale mimo to popieram w 100%
| This discussion has been closed. |