Chcemy drugiego sezonu "Powiedz TAK!"
Skontaktuj się z autorem petycji
Pierwszy raz oglódam serial gdzie bohaterowie sa tak naturalni, nie przesadzeni, borykaja sie z codziennymi problemami jakimi jest czesto trudnosc w znalezieniu pracy i brak forsy , a nie jak w całej reszcie młodzi ludzie sa bogaci, maja super auta i domy a babki chodza w szpilkach po domu , nie wiem jak reszta ale ja w domu preferuje wygode. Mam ogromną nadzieję że wznowicie serial Drogi Polsacie bo jest on najwieksza perelka jaka posiadacie.
jestem na Powiedz TAK
fajny serial ze świetną obsadą . Charakterystyczne postaci . W zalewie brazylijskich i tureckich seriali wspierajmy polskie , oparte na naszych realiach .
Nie wyobrazam sobie ze nie bedzie 2sezonu.uwielbiam ten serial.
Re:
ja również oglądałam na ipli wszystkie odcinki :) bardzo mnie wciągnął ten serial. Nie rozumiem jak można ściągać z anteny tak wspanialy serial :( Jakaś pierwsza miłość ciągnie się latami i nic ciekawego się tam nie dzieje. Mam nadzieję ze władze Polsatu naS wysłuchaja i zrobią kolejny sezon.
Nie wyobrażam sobie , że miałoby zabraknąć tego serialu jest inny niż wszystkie lepszy niż trudne sprawy, dlaczego ja .. nawet pierwsza milość nie ma porownania !! Chce 2 sezonu !!! ❤ ☺
| This discussion has been closed. |